Rövid távon nem várnék hatalmas robbanást attól, hogy bekerül...de egyetértek azzal amit írtál. Hosszabb-közép hosszú távon mindenképpen jelzés értékű lehet.
Ha fentről tervek vannak az estel akkor beveszik....ha nem az cumi,mert az a befektető hiányát mutatja...vajna miatt lett likvid....és másik nélkül elfogja veszteni.az pedig tényleg kínos lenne.ez tény nem kavarás....szvsz ilyenkor biztos beszélnek valamilyen úton a cégekkel...az ilyennel biztos vagy már az igazgató is tudja mi hogy fog történni
Az ftse felülvizsgálatnál is vannak tanácsadók elméletileg...azt olvastam valahol hogy a jp morgen is közrejátszhatott....vagyis jó véleménnyel van ezekröl a cégekről.ez a jp morgen segített valahogy és valahol az mkb mészáros kezére juttatásában.ha az est is kapna megint egy kis szellőcskét akkor az jó ,mert valahonnan fújni kezd majd a szél
Ez a kosár mikor élesedik?nagyon kiváncs leszek bekerül e....ez jó irás volt most...bár itt a béten....hát nem tudom mennyire igényes az igazgató.ha bekerül akkor azért nemsokára megindul ez szvsz
De van egy feltétel rendszer amitől függ a bekerülés, ennek mi pedig megfelelünk. Hozzá teszem énis nevetségesnek tartanám, de B.CS. remélem erre számított és jelezte az I.G. úrnak, hogy mire élesedik a kosár már felfog tudni mutatni valamit
Itt nagyon nem a kétszámjegyű árfolyam a lényeg szerintem, hanem az, hogy az igazgató minden hitelét kockára téve hajlandó lesz-e támogatni egy olyan cég bekerülését az elit kosárba (azaz támogatni és ajánlani annak vételét komoly vevők felé), aminek egy kanyi vasa sincs, se tevékenysége, és csak egy ember viszi a papírügyeket mondhatjuk hobbiból mert fizetést nem kap, csupán azért mert a formai követelményeknek megfelel. Kicsit olyan lenne a szitu mint amikor a wall street farkasában Di Caprio a rozzant budi papírjait ajánlja a vevőknek óriási haszonért ha emlékeztek a részre. Persze ez most a jelen, a jövőben ez változik majd reméljük, na de a kosárba elvileg csak azok kerülhetnek be akik már felmutattak valamit. Meglátjuk.
Leszarják milyen napra esik. Kb x nap kell nekik (7-8). Jövőre pl lehet hogy péntek vagy hétfő lesz (6. vs 9.), két év múlva 8.a hétfő. Az a baj, hogy te minden mögé valami sumákságot látsz... örök elégedetlenkedést én nem választanék sorsomul, mert az egy elég szar életet vetítene előre ;)
A feltételek szerint be kéne, persze a végső döntést a vezérigazgató hozza meg, de nem lenne szép húzás tőlük ha nem kerülnénk be, annak ellenére, hogy valóban nevetségesen forunk festeni két számjegyű árfolyammal az OTP, MOL, OPUS stb mellett :D
szerintem nem hazudott. de én nagyon hiányolom azt, hogy melyik cégről van szó. de még ha nem is mondja el, legalább adna valami támpontot, hogy kitalálhassuk. :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A