Páran beleeltek magukat hogy majd ettől mennyire megy. Én is vártam de csodát tőle nem. Aki csak ezért vette tartotta az szerintem egyrészt hazudik másrészt adja is el nyugodtan hétfőn. Befektető nincs még és így a bux súly úgy se lett volna meg ha már amúgy a háttérben jól állunk. Mert olyan nincs hogy a bizottságnak szólok a rveseknek meg nem... Szoval A komolyabbak kivarjak amíg megjon a xenia felek meg ha fáj cselekedjenek de ne itt anyazzanak.
Megértem. Már természetesen én is máshogy tekintek a papírra mint tavaly. Ez nekem sem kellemes olvasni. Nem technikai probléma ez hanem erős pszicho. A szemüveg rólam is lekerült, ennek megfelelően kezelem a pozit, de nagyon remélem, hogy kgy-re virít valamit végre..
Direktben semmi, de olvasd el az alábbi hozzászólást: #49088 Lélektanilag lett volna fontos...érted? Lehet, hogy Te még mindig rózsaszín szemüvegben vagy, de rólam ez már lekerült... A tényeket nézem: NINCS Befektető, Nincs indexkosár, 100 alatti árfolyam, NINCSENEK hírek, egyszemélyes a cég, amiben egy kopasz bohóckodik. A mai forgalom tökéletesen megmutatta, hogy mennyire kelendő a portéka... Ha a kopasz eltakarodik a színről, bontok egy pezsgőt... Ha kgy előtt lesznek hírek csepegtetve és visszamegy a 150-es sávba, na akkor azt mondom, hogy van remény arra, hogy ott érdemi infót kapunk...ha nem, akkor megint megy majd a paraszt vakítás...
Ez "lélektanilag" lett volna fontos...gondolom a Nordnak sincs több... Ezt én úgy értékelem, hogy nincs egyelőre befektető, magyarul maradhat tartósan 100 alatt, továbbra is játszanak majd a papírral...a fene enné meg...
Én is unom már ezt, de azért a kosárnak szerintem nincs köze ehhez. Nem történt semmi. Úgy gondolom várjuk meg a kgy-t, na ha ott sem lesz semmi és semmi érdemleges, na nekem az lesz a meghatározó pont. Nem a kosár.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A