Lore-nak és JK-nak és Trumpnak: Amikor nézegettük a rv könyvet a közgyüli után, az a fura Open Office-os gépen néztük volna rv könyvet, de szenvedés volt, mert nem tudtuk görgetni a listát(!) és amíg BCS és Gabriella bűvölték a gépet, hogy lehessen görgetni, addig mi egymás közt beszélgettünk és én annyit mondtam, hogy a Dynamót eladják a befektetőnek; megállt a kés a levegőben, B(XX) odafordult és megkérdezte, hogy 'ki mondta hogy a Dynamót eladják?' - mondta valamelyikünk, hogy biztos eladják, mert tevékenység nélküli cég, és a rv tartásra lett alapítva! Ez volt okt. 11-én!!!!!!! -------------------------------- okt 14-én Vasárnap délben jött a hír, hogy okt 12-én (tehát a közgyülés utáni napon) eladták a Dynamót VAjana Papának! :) Wont FORGET! :)
Igazad van , megérkezett 2018 október 14.-én , amikor a Dynamopest kft-t megvásárota. A csomagokat , a fundát azonban csak mostanában fogja betenni. Az AV Invest kft pl már fel lett értékelve , 45 Mrd HUF -ra . Ez azért fontos , mert aportálni csak hites könyvizsgálói értéken lehet.
mindig akkor jött, amikor marhára nem számítottunk rá. Pl: a Vajna hír akkor jött, amikor éppen ebédeltem. :) újjongtam örömömben, ott is hagytam a kaját. és lementem a pincébe egy kis pálinkáért... :) hoztam a feleségemnek is. :) Bármi is lesz ezzel a céggel, de arra a napra emlékezni fogok!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A