És mit írnak a cégbemutatáshoz? Vagyonkezelő holding, jelenleg vagyona nincs, 1 fő alkalmazott, árbevétel 0, de a menedzsment biztosít mindenkit, hogy a cég működése anyagilag biztosítva van.
Már többször olvastam nemcsak tőled, hogy üres cégre tuti nem adnak prémium kategóriát. Valszeg tudatlan vagyok de én úgy gondolom, vannak egyértelmű feltételek ha annak megfelel akkor megadják ha nem akkor meg nem. Sztem nem szubjektív alapokon döntenek min pl egy iskolai osztályozóértekezleten. Ha tévedek akkor kérlek cáfoljatok meg de én azt gondolom ha megfelel a kérvényezés időpontjában prémium kategória feltételeinek a cég akkor bekerül, ha nem akkor meg nem.
Én nem tudom elképzelni hogy egy éppeszű mnb annyire lejárassa magát, hogy egy tartalom és tevékenység nélküli céget 1 alkalmazottal prémiummá nyilvánítson csupán formai alapon. Kizárt hogy ennyire hülyék lennének.
így van, erre próbáltam rávilágítani, hogy hamarosan történések jönnek. Ez a cégalapitás se hobbiból történt. Ezért mertem hozni az opimus press esetét. Az is igy történt. Megalapítás, feltőkésítés aztán ősszel cégvásárlás. Lehet itt is csak hónapok múlva lesz cégvásárlás, de előtte én várom az E.M. prime feltőkésítését. Ha így lesz mint opimus press esetében volt az már fél siker.
Addig minképp kell, hogy történjen valami mert hiába felel meg minden formai követelménynek, üres cégre nem adnak prémium kategóriát. Ez egy nagyon pozitív cikk mert megerősíti, hogy február végére komoly dolgokat váratunk.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A