Nezz utanna jobban.Tevedesben vagy nem kicsit.Januar vegen a broki ceged elkuldi a 2018-as kimutatast.Ami megy a Nav-hoz is.Az jatszik.Sot manapsag mar az adobevallast is elkeszitik.Ha nem volt veszteseged akkor tutira jo az O szamitasuk is.Adokiegyenlitest eddig nem vettek figyelembe,mivel a 2014-es adatuk meg nem volt meg hozza.
Miután többen nekem adtak igazat, Te akkor is hajtod a magadét, ahelyett h utána néznél, elfogadnád vagy lezárnád azzal , h majd kiderül, én azt írtam. Még egyszer minek bele menni ugyanabba amit leírtunk (megjegyzem volt ott mosolygó jel), a hátterünkbe meg ne mennyünk bele kérlek, Te se tudhatod h nekem mi a hátterem, de engem sem érdekel a Tied, köszönöm.Ha kérhetem ne személyeskedj
Az, hogy a jövő évben számolja el a Keller a T+2 miatt, attól még az a 2018. évben realizálódott! Mindegy, hagyjuk! Valszeg átbaszott a NAV az elmúlt évtizedben párszor...:-))
Hááát, köszi a választ. Tudod, ez azért nem esett jól, pedig eddig szimpatikus voltál a beírásaid alapján...mert én azt hittem, hogy itt a szektában meg lehet osztani a problémákat vagy felvetni kérdéseket, ami a kereskedéssel kapcsolatos. Én igaz, hogy nem írok gyakran, de napi szinten olvaslak titeket...csak Est részvényem van már kb fél éve. Minden megtakarításom ebben van, all in ülök benne, mert hiszek ebben a részvényben az idei nagy tőzsdei "pofonok" után. (Tudom, a tanulópénzt meg kell fizetni, stb és nem vagyok rest tanulni, olvasni sem). És a nem túl sok tanári fizetésemet egyedülállóként a tőzsdén próbálom kiegészíteni, ill az eddigi megtakarításomat kicsit fialtatni. Nem vagyok nagy pénzmágus, a tőzsdézést kb 1,5 éve kezdtem, ezért néha tanácstalan vagyok. Sajnálom, ha a kérdésemmel szerinted zavartam a topikot. A trollok beírásai biztosan építőbb jellegűek. A többieknek nagyon köszönöm a válaszokat, az együtt gondolkodást, Lizának az ötleteit és Signalnak a tanácsait!
amúgy meg mindegy ki mit hisz, ha jót akar magának, úgy vallja be a nyereséget, hogy az összhangban legyen a broki cég NAV felé megküldött kontroll számával :)
ez minden évben előjön... pedig csak el kellene olvasni figyelmesen az szja tv.t. az adott évben kötött ÉS elszámolt eredményt kell figyelembe venni az adómegállapításnál. tehát igen, számít a t+2 ilyenkor év végén. valaki írta nemrég, hogy 2013-ban lejáró tbsz-re már nem lehet kötni, na vajon miért? biztos a broki cég is rosszul tudja...
Mult heten azert volt annyi tuzijatek mert ment az adooptimalizalas.Mult penteken lehetett eladni utoljara ami 2018-ra szamolodik el,mivel az a love a mai napon a szamlan volt.T+2nap
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A