"Mióta átvettem ezt a területet, többszörösére nőtt a filmipar, tavaly több mint 100 milliárd forint volt a filmes költés, ami jelentősen hozzájárul a GDP-hez. Budapest lett London után a legnépszerűbb forgatási helyszín Európában. A másik meg, hogy a magyar filmeket népszerűsítsük itthon és világszerte, és próbáljuk meg visszacsábítani a közönséget a moziba." . Én erre számítok,mint főirány.Gondolj bele ha ennek a 100Mrd-os filmes költésnek csak az 1/3-át az ő cégei szolgálnák ki.....Abból már csurranna cseppenne valami nekünk is. :)
"És a TV2-nek ön a valódi ura? Mert olyan információk szivárogtak ki, miszerint Mészáros Lőrinchez közel álló emberek kerültek vezetői pozíciókba. .
Ezekről hallottam én is. . De tapasztalja Mészáros Lőrinc közelségét? . Nekem semmi problémám Lőrinccel. De a TV2 az én irányításom alatt van, és lesz is. Amikor megvettem, hosszú távra terveztem. Még nem értünk a munka végére, de amit elértünk, már így is csoda." . Nekem ebből az jön le esze ágában sincs megválni a TV2-től,de érdekes amiket írtál...
Így már értem. Ez így már valid lehet, de főleg akkor ha a filmipar tényleg ide jön! Csak szerintem ehhez már minden kész van, ezért fura a csúszás és keresem a mögöttes okokat.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A