" nem elég csak tapogatni, matatni. " Egyszer, be volt kotve egy lany szeme. Azt mondja nekem: "Te lany vagy." :) Haverom rohogott, en buszke voltam. :))
Szia, bevallom, ra kellett keresnem az inszomnia szora. :) Kicsit irigyellek az eletmododert, meg, h kepes vagy igy elni. En puhabb, kenyelmesebb vagyok, lettem. DE, almaimban gyerek vagyok ujra, a vadregenyes Hortobágy-Kösély haromszogeben, a csalad kis tanyajan, a valyogkunyhonkban varom a halat, mit egy/ket TESZI nevu, "hatalmas", mindket folyo partjarol tekerheto halokkal fogtunk, fogtam nyaranta. Olyan "Tuskevarosan" eltem ott. Voltak versék is a folyon, vagy 60 db. Meg versek a polcon. Meg kecézes a folyon. A csalad ebbol, halaszatbol is elt. Leiratatlan elmeny volt szamomra. A pusztai emberek... Sokat voltam ott, tul sokat. Koszonom anyam rokonaimnak! https://www.google.hu/maps/place/K%C3%B6s%C3%A9ly/@47.4469772,21.0992203,447m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x47472273930bdb3b:0xf71f48acab31a32c!8m2!3d47.4275332!4d21.3555417 Vigyazzatok a papirra, usahoz "semmi" kozunk. Kedvesedet udvozlom! Megyek lefekudni, jo ejt, jo reggelt Mindenkinek! :))
Szia Lore! Kellemes inszomniát kívánok! Ha már megvan, akkor legalább az legyen szép! Estet nekem fanatikusan kell véghez vinnem, vagyis űznöm ezt az életmódot, mert ez valószínűleg életmód lesz a részemről. Akárcsak a nőkkel, nem elég csak tapogatni, matatni. Vagy ott van az ember rendesen, vagy inkább meg se próbálja, mert nem lesz eredmény.
Kedves BCS! ! Koszonom a beavatast. Csodalatos ez a tervszeru gondolkodas, ezt kevesen tudjak. Itt a tozsden, abba kell belenyomni a nagy energiat, ami konnyen megy. Emlekszem. Erdekes az AV parhuzamod. Nok nelkul nem elhetunk. En azt kivanom, h legyen villamcsapasban is reszetek, amikor egymasra neztek. Diploma jon, papir megy. Tele zsebbel, jollakva varjuk a valsagot. Ero, egeszseg, szerencse, penz legyen Veled. Penzzel minden korulmenyek kozt rendelkezned kell!!! Betegen is szukseged lesz ra, sot... Gratulalok az autodhoz! Szep, h apukadat megemlitetted!! Remelem, a Sors ujja emelkedore huzza Eleted gorbejet. Isten legyen Veled. :))
Megerte beleolvasnom, irtal! Biznunk kell Csababan, vegig! Folyamatosan uzen, egyutt vagyunk! Nezzetek a KEG re! Halaval tartozunk Csabanak es Koreinek! Ezt ne feledjetek, akkor sem, ha feketitik Ot! Nem maradt jarokeret a faluban? Fanatikus vagy, tetszik! Vegigcsinaljuk! Hajra EST! Hajra Mi! :))
Nagyon tetszik a gondolkodasod! Okos vagy! AV vel szerencsenk van es lesz! Igen, O egy nagy kaliberu Ember! Ember. BCS megtalalta a legjobbat Nekunk, hala es koszonet Neki! Nagy Ceg leszunk! Hiszem! Koszonet, kezcsok, kedves Nyanya! :))
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A