fügének mi értelme lenne? mértékadó források azt jelezték, hogy a választásokig meghatározó esemény nem történik. és én is amondó vagyok, hogy hülyék lennének kockáztatni a választások kimenetelét, mert ezen a három héten már semmi sem múlik, viszont tiborczozni, mészárosozni és ehhez további témát nyújtani a sajtónak felesleges.
délután 124-125-ig felhúzzák. Igazi hírt csütörtök vagy péntek délutánra várok. Pénteken egy fügét is elképzelek kedd estig! :-) Ja és minden napra egy kis morzsa! :-)
Szerinted ki lehet ő? Egy mezei befektető aki igy próbálja kipótolni a fizetését? Esetleg egy tőzsdecápa? Vagy netán benfentes aki igen jól ismeri a cég nem túl egyenes pályavonalát? Mindenesetre én kb. 16 éve vagyok jelen de, nem rémlik a múltból a neve. Ki maga Vaculak úr?
A hívők és a bennfenntesek már poziban, a szkeptikusok és óvatosak pedig kerítésen. Itt már csak a hír fogja meglökni az árfolyamot. De az rendesen. :)
Ezzel maximálisan egyetértek én is. Folyamatosan ment eddig a bújkálás, hitegetés, zsonglőrködés a cégben, épp az volt (és még most is úgy látom) a lényeg, hogy semmi transzparencia, átlátható cégépítés ne legyen a kisbefektetők számára. Aki elhiszi, hogy jól is elsülhet a vége az minden lépésben alakulni próbál az aktuális helyzethez. Szar ez így, ez igaz, de sajna ha már benne vagyunk nem tudunk jobbat. Egyébként a TA is így működik, ha aranykereszt vagy nagyforgalmú kitörés van, akkor mindenki vesz és beteljesíti önmagát az esemény, hogy utána indulhat a rally. Nagyon remélem itt is hasonló lesz a vége, és azt is, hogy hamarosan.
Szerintem az Esttel kapcsolatban a befektetők nem csak a fülüknek hisznek, a szemükkel is látni akarják a csodát. Ami valljuk meg őszintén az előéletét ismerve nem véletlen...
várjuk meg ezt a 3 hetet. lemegy az önkori választás. mindenki megtalálja a helyét. két és fél évig nem lesz politikai kockázata semminek. ha két hónap múlva is itt tartunk, akkor baj lesz, de várjuk még ki ezt a 3 hetet.
Ez így igaz. Utólag fogjuk megtudni, h a gombhoz varrtuk a kabátot, vagy sem. De te hogyan döntesz a jelen helyzetben, a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján? 😁
Én csak attól tartok már hogy ez ennyi. A delta behozatalával meg van a tőzsdei cég. Lehet h a részvények is oda kerülnek és semmiféle hatalmas giga valaki fog érkezni a milliárdokkal. A két nagy figura eljátszadozik még pár évig a tőzsdén és ezzel csak magunkat hitegettük h ez egy ilyen-olyan nagy durranás lesz. Ne így legyen, mert én sem így akarom. Jó ideje várom én is a csodàt itt és a navos túlélés után én is nagy dolgokat képzeltem ide. Mostanra kicsit reálisabban próbálok gondolkodni hogy a csalódásokat elkerüljem. Ha jö a nagy vadász akkor jó, ha igy marad és még egy-két évig építgetik itt a Delta kelet európai vonalukat akkor azt is kivárom. Egy Digi vagy Telemony vonalnak jobban örülnék természetesen. Kitartás mindenkinek!
Ezzel nekem csak az a gondom, hogy a történéseket igazítjuk az elmélethez, ami nem vezet jó eredményre, bár magam is hajlamos vagyok elhinni, hogy azért történtek így a dolgok ahogy, de amennyiben egy lépést hátralépsz, akkor már nem az a kérdés, nem azt látod, hogy így vagy úgy történtek a dolgok, hanem csak a puszta történést, ami ebből a nézőpontból elég erős kételyeket is fel tud vetni az emberben.
Ezt a kártyát nem akartam előhúzni, mert sokan, sokféleképpen ítélik meg őt. Az előbb csak azokat soroltam fel, amikről már van valamiféle hivatalos tájékoztatás. Nyilván azokat is lehet többféleképpen értelmezni. Meglátjuk. 😁
Szerintem elég bizonyos, h vslaki még fog jönni. Miért így csinálták a nyomdákat, ha nem jön még más is? Miért úgy módosítják az alapszabályt? Mire az akvizíciós tervek és a keresztülnyomott srv felhatalmazás? Vagy még jön a fantombüfi, vagy hekk és ennyi.
Az jóvá lesz hagyva. Magukat lőnék lábon (minket meg tökön 😂😂), ha nem. A tulajdonosi szerkezet leszva lényeg: valakinek ki kell fizetni a 2,35 milliárdot.
Várjuk ki. Egyelőre csak a delta biztos, minden más spekuláció. Körül van rakva érvekkel és tényekkel, de akkor is csak spekuláció. Talán ma este megtudjuk, mi lesz a megkeletkeztetett papírok sorsa, de még így sem biztos, h a végleges felállás lesz már látható. Van még tér és idő a zsonglőrködésre.
Miután az 1 , 2, 3 , pont teljesült , azt gondolom az elöttünk álló legfontosabb feladat a kgy-en a a határozati pontok jóváhagyása !! A tranzakció zárásának fontos feltètele ez !
De éppen ezért írtam amit írtam! 4 számjegyig hozzá se nyúlj! Biztos vagyok benne hogy 4iG feel-ing lesz! Időtáv kérdéses, de ha dupla annyi időt kell várni, mint a 4IG-ra is megérné!
Inkább koncentrálj a AW fejleményekre és ne itt rontsd a levegőt! Hamarosan az édes bátyád is szabadul és örülhettek egymásnak. Mi itt jól vagyunk, köszönjük!
Volt itt mar olyan bennfentes akik kp-t adott volna a 0,78 filleresert:-) egy palimadar it tag 50k-t "vett" 170ft korul utana meg lement az arfolyam 80ft ala. Persze aggodnia nem kellett mert ez volt a feladata....beetetes magas arfolyamu vetellel.BCS adott ra neki egy kis aprot mivel elotte mar osszeszedett min 1,5mrd ft-ot.
ha jól értettem nem azt írja hogy vásároltak, hanem hogy a nevükre került nem tudom követni kv utalt a pantherára nacsa szarik bagira amőba meg a telenor jele, és ott lakik a papp???
Az az üzenet eljutott mindenkihez, hogy Papp nem volt rajta a korábbi listán, melyen a most megkeletkeztetett rv jogosultak voltak, valamint a Globe 5% alatt van? Ez azt jelenti, hogy nagyon komoly átrendeződés történt azokban a csomagokban. Véleményem szerint a héten jönni fognak csokorban a közlemények és jövő keddig azt is megtudjuk ki az “eluraló”! Kitartás még erre a pár napra!
Szvsz holnap fog. Az IT tagoknak azonnal (azaz 1 nap) kellett jelenteniük, a többiek majd holnap fognak, ha már eddig nem. Persze éjfélig még van idő, de asszem azt nem várom meg. :) De ha valami várakozás is van, még a héten meglátjuk, ki ugrik ki a tortából. :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A