Azt vedd figyelembe hogy nagyon nincs is miről beszélni,mert 150-szer leírta mindenki mit gondol!Ilyenkor belefér szerintem olyan téma,ami nem feltétlenül tartozik a tárgyhoz.Vagy pl ilyenkor én nem is írok inkább semmit,de mivel mindenkinek más a felfogása elfogadom és megértem az érvedet.
Trumpék előhúzták a zsákból a Mikulás rallyt a piacokra a vacsin. Egészségükre :) Új hónap, új esélyek, Lastdeposit játszunk év végi tippelőset? Kezdem is: 222ft
Ha lesz pozitív dolog, akkor lesz pozitív hozzászólás is!De arról beszélni hogy mi lesz Timikével meg Andyval,hova járnak naponta az azért érdekli a részvényt!!!
Én jót akartam mindig és továbbra is jót akarok. A cél az volt, hogy ne legyenek trollok és személyeskedés. Hálátlan feladat, ahol nem lehet minden igénynek megfelelni, ezt tudomásul kell venni. Nagyon nem könnyű ezt csinálni. Egy közösségben nincs minden szájízre megoldás, csak prioritásokat lehet kijelölni. Minden topikban beszivárognak a trollok, továbbá uborkaszezonban a poloskairtástól kezdve Putyinon át az autófényezésig minden téma felmerül. Hát szép is lenne rászólni mindenkire, mert valaki azt mondja, ez számára nem tetszik. Lehet akármennyi topik, mindenkinek szíve joga csinálni akármennyit. Itt az irány változatlan. Zéró troll, zéró piszkálódás és nyilván mindenki oda ír, ahová szeretne. Sok sikert mindenkinek. Engem az àrfolyamnövekedés mondjuk jobban érdekekel, mint más tényezők.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A