25 ezer vol és én ott vettem és most ér 20000 ezret csak ennyi a különbség több millio bukta eddig és mikor lesz annyi 10 év ,ugyhogy érthetetlen mit nem ért ezen,nem arrol beszéltem hogy milyen jo cég a mol és milyen egy sar az est
Kedves Colop, remélem tudunk értelmes beszélgetést folytatni mielőtt kitiltasz innen, a mol-t és az est mediat összehasonlítani elég érdekes dolog, többek között azért is esett a mol árfolyama 30000-ről 2600 ra mert 9 be darabolták a részvényeket, de van ám egy nagy különbség a két cég között a mol termel bevételt és profitot az est media ezzel szemben nem. Miért akarna valaki egy 8,5milliárdra felduzzasztott cégbe értéket rakni, amikor a tőzsdei bevezetés ennek töredéke. Üdv
topikgazda
ma, 12:00
Moderációs esemény történt "bumm" felhasználóval szemben. Moderáció:
Kitiltás a "EST MEDIA HOLDING PLC ." topikból
A moderálás a "EST MEDIA HOLDING PLC ." topik #595 sorszámú hozzászólása alapján történt.
A moderátor indoklása: pápá
Hordozd körbe a véres kardot ! KÉRLEK vigyázz, nehogy véletlenül beledőlj ! Tartsd távol tőle magad és a részvénytől is . Ja, és vigyázz nehogy BUMM !!!!!!!! Felrobbansz még az idegességtől pedig elmondásod szerint nem veszel EST részvényt ! Hát, nem is tudom mit írjak. Egy szép Szombati napon minek pazarolja valaki az idejét egy számára "érdektelen" papírra . NA, BUMM !!!!!!!!!! :-) :-) :-)
Megszünteti a BÉT
az Est Mediára és a Nutexre kivetett elkülönítés szankciót, a KEG
részvényeire vonatkozóan viszont további hat hónapra meghosszabbítja. Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia A BÉT igazgatósági határozatai alapján:
2018.
július 17. napjától megszünteti az Est Mediával szemben alkalmazott
elkülönítés szankciót, a részvényeit visszasorolja a standard
kategóriába, a kereskedési modellt az "Aukciós Kereskedési Modellről"
"Folyamatos kereskedés aukciókkal Kereskedési Modellre" módosítja
EST MEDIA HOLDING PUBLIC LIMITED COMPANY