Már pedig nem reagáltál úgy ahogy kellett volna, terelsz. Nekem is fontos az árfolyam minnél magasabb legyen de ettől még nem kezdek el hantázni. Troll pedig te vagy. Részemről ennyi, az olvasók majd értékelnek....
Mielőtt jött volna a Kunás hír , őt vártad ide. Mozaikot amit a többiek az elmúlt időszakban írtak, egy postba raktad. Én csak azt mondom,h nem tudsz te semmit sem. Benyögöd a 350-et meg az 500-at azért,h előtte eladj majd a sok lúzer dobja te meg vissza veszed. Troll:),ja mert szeptember óta irkálok kicsit ritkábban mint egyesek? Mert megkérdőjelezem a harmad vonal beli bennfenntes infót? Mert ha bennfentes infót adnál ki egy nyílt fórumon levágnák a pöcsödet..... Láttunk már ilyen pozitív pszihós befolyást, nem könnyű nem bedőlni neki.
Ez a legfontosabb észrevétel, amit ki lehet mondani. Megváltozott, a döntés megszületett. 40 Ft ot húztak rajta a héten, hatalmas forgalommal, bollingerből kilógó kalapàcs gyertya jött pénteken, ami egészen döbbenetes.
Vissza kéne olvasnod pár hónapot azért, SCS. Így nem értheted meg ezt a bolondokházát, benne az egyéneket. :)))) Én amúgy szeretem ezt a sok különc embert, akit itt összefújt a szél.... :DDD
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek