Esely itt egyre nagyobb a jora. Egyszer valaki meselt nekem az Ingolstadtrol. BL 2 bol ment fel NL 1 be. Nem volt masra esely csak a sikerre. Akartak, nagyon ko esellyel megcsinaltak. Nem lehetett bukni. Aki megjatszotta, nyert. Itt ugyenez. Csodbol ki, standardba fel. Ertelmes, sokat tapasztalt emberek csinaljak. Mi is tapasztaltak vagyunk, fulink is nyitva, halljuk a zenet, ime a dal: https://m.youtube.com/watch?v=6LMRATCPEiE
Azert talalja el, mert nem erdekli, leirta, teljesen erheto. Tudod kinek hihetetlen? A hitetleneknek, akik nen kepesek hinni. A tozsden nem hohetetlen van, hanem csoda.
Csak Próbálok gondolkodni, minden lehetőséget figyelembe venni. :) De ahogy nézem a negatív kritikákat kb. ugyanannyi az esély erre, minthogy Németország csoport utolsó lesz,lett. :D Ne értsetek félre. Nem rosszat akarok. Csak hangosan gondolkodtam. Elvégre én is benne vagyok a buliba jócskán. Tenisz pályához képest nyilván Kismiska vok, de böcsületes magyar álompolgárhoz képest drasztikus mennyiséggel. :) És eszem ágában sincs kiszállni (még) egy jó darabig.
Mennyi felesleges gondolkodas jol kicsavart, eroltetett logikakkal. Sokkal egyszerubb a keplet. Amennyiben az az erdek, hogy felmenjen, hat akkor felmegy es ott is marad. Ha a sinus, akkor hullamotni fog. De jo, hogy itt vannak olyan jol tajekozott emberek, akik jobban tudjak, hogy mi BCS erdeke, mint maga BCS.
Jo-jo, de Te mindig jol elkapod hol erdemes eladni. :) Itt a TA sem mukodik. Egyszeruen hihetetlen, hogy 200 fole felhuzhatjak. Es az meg nagyobb muveszet, hogy nem a tetejet, de valahol fent kiszallj.
Baszki ugyanezen pörögsz 50ft óta csak a számok növekednek. Nem érdekel meddig megy. Opusnál se érdekelt. Amíg veszik bármeddig mehet. 300ig is felhúzhatják.
De akkor eleg magybaz esely, hogy a 200-at nehezen fogja atvinni. Vagy 200-nal amikor mar szepen felhuzta es van jo sok vevo, akkor onti ra a piacra, igy az arfolyam le 130ft kornyekere majd pentekig visszahuzzak. Errol mina velemenyed? Mert, az kizart hogy ez jovo het pentekig 250-300 legyen, meg korrekcioval se. Tehat jo esellyel 200-nal lefordul, majd pentekre vagy kikerules utan ujra fel.
Fasság, hogy az előttem szólókhoz csatlakozzak. Másrészt sztem BCs érdeke pont a magas rv árfolyam és szerintem ő a nagy vevő is. Képzeljétek el, hogy van 25 milla papírotok, ami ért 2,5mrd Ft-ot. Csak 100 millát kell pörgetnetek és felhúzni a papírt 200ra, hogy a 25 milla pakkotot 5mrdot érjen. ;)))
Est Media 2.0
Scs-féle infók jöhetnek, egyéb baromságok törölve lesznek