Tudom, de eddig 12 millió forint jött be nekik azért az ő szintjükön ez játékpénz, szerintem többe került az adminisztráció meg a könyvelők bevezetni a BÉT-re.
Szerintem még korai temetni, a 2 millió részvényből eladtak eddig kb 4000 darabot az azért sovány rugpull, a maradék 1996000 rajtuk marad akkor ha már most lejáratnák a papírt.
Kifulladt a részvény, pedig szépet ment felfelé :) biztosan okoz még meglepetést eme részvény. Vivetech Május 31-én kezdte kereskedését a Béten,de nem látom,hogy bárki is kereskedne a részvénnyel.Mi lehet a baj?
A 460M-es saját tőkéhez és 360M-es eredményhez nem 7 Mrd-os cégérték tartozik. Lásd pl. Polyduct, 2,2Mrd-os saját tőke, 300M-os eredmény mellett 2Mrd-ot cégérték. OK, az speckó eléggé alulértékelt, de ez itt vészesen túl lett húzva.
Elég megnézni az AKKO történetét, ott már megtörtént az, ami itt fog megtörténni.
Akkor is vicc 232fton kapta a papirjait 400millioert de a ceg 5milliardot er szanalmas ilyet is csak neresek tehetnek meg.Ehepbe ettol feltek de nem kell neki ehep mert megoldotta itt xD 5milliardos tokeemeles 232fton xD
Egy kis összeget szántam erre a hullámvasútra, meglátjuk mi lesz belőle :) Sajnos 2500-nál még vacilláltam, kicsit feljebb vettem, pedig egy ezrest máris lehetett volna realizálni.
Elolvastam a tájékoztatót. Ádámosi 89%tulaj. 1.800.000 nála van a 2 millióból. Két ITtagnak van 100 ezer. Hát ilyen kevés közkézzel tányleg fel lehet húzni akár 20.000 is. Ott egy split. Tudjuk ez a szélhámosok hogy szokták csinálni
eSense Nyrt.