látod ezért tart itt ez az ország..ha te is meg mások is megvenék a jegyet akkor nem lenne ennyi a jegy ára..utána jöttök h miért ennyi..azért mert sokan vannak akik nem vesznek..peddig ha tiszteségesen mindenki megvenné akkor nem lenne gond...de ez sajnos már rendszerváltás óta így van....
tudod a taxisnak is fizet a szolgbálltatásért:)
pontosan erről van szó nem megszorításra, hanem kreativitásra van szükség pl. tegnap az arcába dobtam 2 vonaljegyet két ellenőrnek egy 15 perces út miatt...egy átszállással és ott fog bliccelni ahol tudok, a Deákon nem lehet...
Sokkal szívesebben vennék jegyet ha nem lenne irreláisan magas, és sokkal többen adóznának és erkölcsösebbek lennének ha MÉG megfizethető lenne az adózás, DE NEM AZ
Olyan ez mint amikor nyitsz egy luxusboltot a Váci uton, ahol nem érdekelnek téged a vevők tömegei, csak ha jön kettő aki otthagyja a fél vagyonát nálad aznap, már is meg van a napi bevétel..
De gondolom ezt nem érted mert szerelmes vagy Bokros Lajosba, egy nulla senkibe!
na ...ő nem adókat emelne..látod nem is vagy tisztában a programjával..meg amikor kézbe vette az országot akkor rajta múlt h nem lesz álamcsöd...ő miatta sikerült még pár évig huzni ezt...
igaz fájt sokaknak..de te tiszteségesen mindent befizetsz?...mert én sajnos igen:(
Bokrosnál ne haragudj, de még én is többre vagyok képes, tök egyszerű adókat emelni, csak bőr nélküli pofa kell hozzá és képesnek lenni megrugdosni a hajléktalanokat is az utcán..
el bújhat a szerelmed a döbrögi bajsza alá a nagy tudásával! :Ö
Erősödő Phylaxia