3470
nem tudom mekkora a pakod de szerintem kisebb bukó jobb mint 1-2hónapig vársz ..mert közben tudod forgatni és az idő alatt még kereshetsz is/többet mint buktál..
vagy ha hoszú távra vettél akkor ne foglalkoz vele:)
Nézd meg milyen az általános hangulat!
Most mindent adnak.
Azon kívül lesz egy korrekció is az utóbbi időszak általános tőzsdei emelkedésének(szerintem). Ez viszont nem abba az irányba hajtja a malmot, hogy emelkedjen valami is. A Phylben eddig aktívan adtak. Most lesz egy passzívabb szakasz. Aztán mehet fel ( a végén még lenn is kicsit talán beleadnak, akár 10 Ft alá szvsz)
Nem mehet mindig csak lefelé. Ez lehet, hogy néhány hét, de lehet hogy több hónap. Ember nincs, aki ezt megmondja. Mi itt többen már másfél éve voltunk beragadva a 20 szintekről. Most volt egy lehetőség.
Nyugi "Etihad" reményeim szerint kb. 1 hónapot kell csak várnod. Mondjuk itt ezt már nem nagyon lehet megjósolni, de annyit mindenképp várj. Ha meg nagyon kell a pénz akkor ide ne is fektess be, és vedd ki azonnal, hogy többet ne bukj.
A phyl egy türelemjáték.
Én 15ön meg 16 on vettem, és nagyon szeretnék legalább nullán kiszállni vagy legalább kicsi bukóval... Szerintetek ez kb mikor lehetséges? Tudom h nehezet kérdezek...
Erősödő Phylaxia