Ha sikerül begyűjteni 10-15 M db-ot, egy alkalmas pillanatban (vigyázva arra hogy legyen valami hír is) felrántják és kitömik megint a kicsiket. Persze az árfolyam egy kicsit mindig feljebb kerül, így a kicsik közül csak a türelmes jár jól.
Érdekes amit Gbaker mond. Úgy, mint a 9-10 es vételeknél. Senki nem dicsekszik vele, vagy a darabszámhoz képest elenyészően, hogy :"Na eladtam, ide sem jövök többet!" és hasonlók.
10:45 | Egyre lejjebb csúszik Európa
10:41 | Egyre gyorsabban fogy a magyar
10:41 | Csődbe ment a SkyEurope
Törölt felhasználó2009. 06. 22. 11:36
Sziasztok!
Mi a véleményetek a következőkről (picit távolabb tekintve az időben úgy 2-3-4 hónapra)?
Sok helyen olvasni, hogy az elmúlt pár hónap rallyja csak egy medvepiaci rally (ezzel mondjuk egyet értek). Ha így van és hamarosan visszacsoroghat a korábbi mélypontokra (vagy csak fele addig) a legtöbb blue és a nemzetközi piacok is, akkor azért ez a kis papírokat is érintheti némi lag-al, főleg azokat melyek a rally-ban sem tudtak érdemi emelkedést produkálni. A phyl esetében ugye szépen felrántották, leöntötték, most talán konszolidálódhat 10 Ft. körül. Ha lecsúsznak a piacok úgy 20-30-40%-ot, akkor ez a papír is lemehet újra 7-8 környékére? Nem hiszem, hogy újra csökkenő piacok mellett fel tudna kúszni 17-20 Ft-ig.
Persze lehet, hogy Én vagyok túl pesszimista? :)
Kérlek ne minúszokkal és plusszokkal válaszoljatok, hanem érdemi hozzászólásokkal! A véleményetekre vagyok kíváncsi, nem a hangulatotokra! ;-)
Köszi!
Szerintem mindketten értjük a lényeget nem azt mondom, hogy nem megy le, de te addig sulykolod, míg meg nem kapod. Ha vettél volna 12-n, nem írogatnád, hogy nagyon könnyen lehet 10. Ez emberi dolog, különbözőek vagyunk.
Most számolom, csak holnapután lehet 10, ha csak lefelé megy. Jó gyűjtögetést.
Így van csináltam ilyet 14-15 nél eladtam és láttam akkor is mi ment. Vissza is vettem túl korán, mert mindenki azt hitte, hogy egy aktív eladói nyomás után nem fog ellaposodni, hanem felmegy. És mi lett 6-7 Ft. És hidd el nem azért mert én mondtam. Most sem azért fog lemenni. De ha te nem akarod ezt észrevenni, akkor haragudj rám! Sajnos ugyan az lesz, csak remélem nem addig a szintig.
Erősödő Phylaxia