Én úgy emlékeztem,hogy a múlt hét szerdai
G R . interjúban azt mondta,hogy az oroszok jönnek
két héten belül.
Nekem mindegy,csak valami valósuljon meg az említettekből.
Egyébként ha nincs az a G R. interjú szerdán az 50%-os felfüggesztés után akkor csütörtökön az újabb 50%-nál MEM lettem volna olyan nyugodt.
Szépen manipuláltak az interjúval.
Gratula annak aki nem dőlt be nekik.
Pl: Rob.
Ügyes volt , csak most nem volt szép tőle,hogy .........
Hol is lehet arról olvasni, hogy az orosz szerződést aláírták? (nem kellett volna ennek a bét-en is megjelennie? Emlékeim szerint ilyet nem olvastam ott)
Látom sok vagyok.
Bocsi.
Remélem azért, akik 15-ön adták, mikor mondtam, hogy a tizenhárom is beragadós lesz aznap nem szidnak nagyon.:)
Pedig azért is kaptam.
Amit írtam, azt már úgyis írtam.
Megyek, most már, nem szólok.
Mára ígérem befejeztem.
Nem akarok senkinek a terhére lenni.
De azért figyelem ám..)
Sziasztok.
Nem igy működik E65,egyszer jönnek, a papírok meg a stabil kezeknél lesznek véletlenül. A népszerű fotexnél a görög ingatlan gurut vártuk 3 évig. Megérte, gondolom, sokunkból csinált jómódú polgárt a papír.
Csak nehogy az Oroszok is úgy jöjjenek két héten
belül mint anno az Olaszok.
T.P.-ezekkel a " HÍREKKEL " sokat árt........................
Az a baj hogy nem magának.
Rob !
Nekem idáig szimpatikusak voltak a beírásaid,de...........
Te tudod,nem kell egymás szemébe néznünk,ezért
könnyen folytatod a mostani munkásságod.
FELEJTŐS..................................
Az a véleményem, hogy a fórumon keresztül nem lehet az árfolyamot mozgatni, csak a spekik hangulatát befolyásolni, és mérni. Aki tehát azért beszél le, mert venni akar, csak annyit ér el, hogy eladatja néhány emberrel a részvényeit, de ő maga ettől nem tud olcsóbban venni. Az árat a nagyok mozgatják, néhány elkeseredett speki eladása nem elég, hogy lejjebb menjen az ár. Ha viszont úgy akarják, lejjebb fog menni lebeszélés nélkül is. Természetesen ez fordítva is igaz a felbeszélésre. Fórumozással az adott árszinten lehet eladatni, vagy vetetni, ezzel többnyire a nagyok malmára hajtva a vizet, és spekitársainknak kárt okozva, de a kívánt szintre juttatni az árat úgyis csak a nagyok tudják.
Nincs olyan papír a Béten, aminek semmi köze nem lenne a világpiaci trendhez az utóbbi két évben.
Az viszont igaz, hogy időnként ennek a papírnak semmi köze ahhoz.:) De amblokk erre ugyan úgy kihat egy hosszabb nemzetközi trend, mint más papírokra.
Erősödő Phylaxia