én a stoppot 12-re állítanám be, mert ha egyből gyengülni fog akkor a 14 nem fog ugyebár teljesülni és akkor nincs értelme a stoppnak, ha mázlid van akkor meg nem 11en fog nyitni! :) ha tuti ki akarsz szállni én 12es stoppot adnék és 14es eladást, bár lehet tágabb intervallumot kéne megadni. de vannak nálam sokkal okosabbak akik szerintem jobb tanácsot is adhatnának! :)
Lehet 9,lehet 11,de az is lehet ,hogy a 13 volt az alja.
Szerintem bármikor visszahúzhatják 22-ig.
Persze csak akkor ha az EWT-nek ez az érdeke.
Én úgy gondolom,hogy csődtöl nem kell tartani.
Két hete még 8 forintért lehetett venni,ezért várható volt egy visszaesés.Ahhoz képest most több mint 50%-os plusszban van az árfolyam.
hát állítsd be eladásra 14-nek! ha túlságosan bizonytalan vagy akkor add el inkább mer ha meg lemegy 11re akkor ott fogod eladni, ahogy kiveszem a szavaidból! szóval szerintem realizálj mert megfog remegni a kezed lentebb és az nagyobb bukta lesz! SZERINTEM!!! én legalábbis csináltam ilyet anno rábánál azért mondom!
azért nem lehet ebben jó tanácsot adni, mert ha valaki azt tanácsolja add el, mert álmatlan éjszakáid lesznek, bejöhet.
Ha valaki azt mondja tartsd, mert nagyot fog szólni, az is bejöhet.
Milyen a kockázattűrő képességed?
Állitds úgy a stoppodat, amit ezen az ügyleten hajlandó vagy kockára tenni.
Ha bejön, jó, ha nem ennyit tudtál bukni ezen az ügyleten.......
Persze, tudom . Csak én is ráugrottam a mézesmadzagra egyik nap vettem 13ért másnap eladtam 16ért. Éss utána vettem 15ért meg 16ért és nem tudom mit csináljak, nincs kedvem hónapokig bent tartani a pénzem, vissza térnék inkább a jó öreg OTPhez :-P
Szia.
Holnap esni fog, vagy sütni fog a nap 7 ágra?
Ha ezt biztosra megtudod mondani,akkor azt is tudod, hogy kb mikor lesz a phyl 21ft...............
senki nem tudja, közülünk.
Aki meg tudja, az nem fogja nekünk elmondani...., nem véletlen.
Jók ezek a kérdések Kitől kérdezitek? Ha valaki le akarja önteni, nyilván nem mondja meg. Ha valaki venni akar az pedig pláne; mond valami alacsony árat. Látom most lefelé licitáltok egymásra. És miért általában azok kérdezik egyre csökkenő célárakkal, akik mostanában venni akarnak?
Erősödő Phylaxia