Ma is hasítás van, mondjuk nem volt nehéz megtippelni. Jön a második covid hullám, az értékkel bíró részvényeket is megviseli majd, hát még ezt... Simán meglehet az 500 október, november táján.
A 20400-as csúcshoz képest, aki ott szállt be kb 90% bukó, de a múltkori speka felhúzáshoz viszonyítva is legalább 70%már. Valóban troll a fiúcska, de azért ha levesszük a trollságot meg a minimális szarkazmust akkor is igaza van.... Még nagy szerencse, hogy nem vettem bele, pedig nagyon szemeztem vele 2500 alatt.
700 ezer forintos forgalmú esésnél ilyet állítani?Te nagyon szeretsz trollkodni,i elnézve a múltbéli tevékenységedet sokszor be is nézted a dolgokat :))
Minő meglepetés, ma is ahogy van kisebb nagyobb pakk a vevőin, rögtön rádobják. R1890, már az 1900 is elbukni látszik. Ezért írtam, hogy nehéz felrántani, mert nem áll bent minden tétel, ha valaki belevesz, azonnal jön az eladói tétel. Ha nem jön vevő, akkor dobják piacin. Brutál eladói nyomás alatt a papír, ezzel simán lesiklik 1k-ra, vagy alá. KF lapít (vagy ő is adogat?), DVG szór, ha tud, csak ez édeskevés a nagy pakkjához mérten. A BÉT pénzégetője ez a papír, kíváncsi vagyok mi lesz a sztori vége, meddig véreztetik ki. Vagy egyáltalán van-e sztori...
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.