Pont annyit adott el ha megfigyeled hogy épp 25% alá menjen. Valószínűleg a dvg napokon belül jelent 10% alá és ha ő maradt volna annyin amennyin akkor ha jól tudom kötelező vételi lett volna gyanúsan. Azt meg nem akarja, mert sok pénzt kellene letétbe.. De sajnos nem értesz te sokat a tozsdehez mint tudjuk, ezért nem lepődtunk meg az újabb rossz következtetésen :)
Na, KF is elkezdte szórni??? Basszus, nagyon durva, akkor beigazolódott, hogy átverés, és semmi célja nem volt KF-nek, csak hogy megszedje magát, aztán most meg lelép. Nem akarom mondani, h megmondtam, de...
Na, ma még egy mesteri töméssel ismét sikerült pár ezer db-ot elszórni a népnek 1500 felett. Fantasztikusan töm ez a KF, BCS elbújhat mellette. :) Lássuk meg lesz-e a han a tortan, hogy még pirosba is záratják? Csak nem, az már a legalja lenne!
Ja, értem. Tehát 20 millió az 500k részvényre az 40 Ft/db. Egy autó durván 4 millió Ft , azaz úgy 100k részvény kellene, hogy feleméssze egy autó árát. Ergo ilyeneket írni irreális ostobaság.
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.