Nem sajnos.Azt nem figyeltem.egyszer volt 770 db aztán 105 abból 100 volt 1 és 5 db volt 1. ajánlat.sztem ezzel lehet vége is a DVG s parknak.kimozdulhatnank mar ebből a pocsojabol igazán.koszonjuk a záró veteled.
Nem tudom miért kéne valakinek két naponta újra és újra elmondani, hogy ez milyen remek papír lesz. Akik komolyan gondolták, azoknak a kezéből nem lesz könnyű kicsavarni a papírokat, hosszú távra fektettek be. Senki nem mondta, hogy 2 nap alatt történnek a csodák. Már tavasszal is világos volt, hogy a választásokig nem történik semmi. Most hogy ezen túl vagyunk, és látjuk, hogy mi történt Dunaújvárosban, meg kell várni, amíg ott is tisztázódik minden, a DVG-ben valószínűleg lesznek személycserék, ami miatt nem lehet még új tagokat választani az IT-be meg az FB-be. Mivel a helyi képviselő inkább polgármester lesz, még egy új szavazás is lesz a térségben. Szóval ezeknek le kell menni, és csak aztán tudhatjuk meg kik lesznek az EHEP új emberei, majd ekkor lesz látható, hogy merre fordul a cég. Mivel az alaptőke emelését törzsrészvények kibocsájtásával gondolták megoldani, de elsőbbségi részvényekre érkezett KF nyilatkozata, még ezt is meg kell majd szavazni újra. Időhúzási fázisban vagyunk, miért csodálkoztok, hogy nem szárnyal a papír? Majd fog, ha lesznek hírek. Addig meg lehet csipegetni a DVG 1000 darabos ajánlatából... :)
Én csak amolyan read-only vagyok az utóbbi időben. Nem nagyon tudok mit írni, sok izgalom nem látszik a felszínen... csak tartom és rezignáltam olvasgatom a halasztásokról szóló közleményeket. Aztán majd beérik a dolog.
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.