Nem voltam ott, de ettol meg tajekozott lehetek 😉 folyamatosan kovetem a papirt es hiszek is benne, de ide turelem kell. Vegig kell menni az uton es lesz itt meg nagy vola is, de en hiszek benne... aki ki tudja ulni az nagyon sokat fog nyerni... lesznek itt majd vilagmegmento trollok is akik a vilagmindenseget is lehazudjak majd, csakhogy megmentsenek minket majd a papirtol es szivesen atveszik a terhet a remego kezuektol. Sokszor turelmesen kivarni a dolgokat, semmit nem tenni a legnehezebb. Nem kell naponta nezni az arfolyamot, elkulonitettben nem fogjak kiloni az arfolyamot. A nagyok akik hisznek benne feltankoltak... sokan hir utan jonnek majd magasabb arfolyamon, de nekunk ez a jo
Igazan nincs mit... majd szolok Kati neninek (o a helyi terfigyelo), hogy szoljon, ha van valami, nehogy lemaradjal valamirol, o regota ismeri a kis Ferkot is... egyszer a fenekere is racsapot amikor megdezsmalta a Pista ba' szilvajat 😂
En azt hallottam, hogy a Sanyi a 2.rol meg az Icuka szemben, balra a masodik ajto, hogy ok ketten valami pajzan helye mentek, borbely, vagy valami hasonlo es az Icuka unokaja allitolag kikoltozik Osztrakba, mert ott lesz valami puccos helyen vezeto beosztasban... buszvezeto vagy mi 😂 ez jo lesz?
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.