Elszólást úgy értettem, h nem lett előterjesztve, így nem került bele a jegyzőkönyvbe és nem tudom, h beszélhetünk e így egyáltalán erről. Nyilván napirendre fogja tetetni. Egyáltalán nem "egy kis egytollas indián az ügyvéd" Kellett ide már egy nevesebb, keményvonalas ügyvéd. Szvsz eddig is ő volt a háttérben, csak az előző kgy-re a gyakornokát küldte.
Én úgy gondolom, hogy nem egy kis egytollas indián az ügyvéd, és nem csak elszólás volt. Valami célja csak volt vele. Főleg úgy, hogy egyértelműen kp-s rendezés volt a közgyűlési meghívóban is. Lehet, hogy a DVG reakciójára volt kíváncsi, vagy arra, hogy mi hogy ugrunk erre a csontra. Egy hónap és kiderül. De valamiért van egy olyan érzésem, hogy most nem lesz érvényes csak a megismételt közgyűlés, ami épp egy nappal a választás után esedékes...
Az a baj, h mivel nem került bele a jegyzőkönyvbe, mert csak elszólás volt, így nekünk elég sekély víz. Főleg a titoktartás miatt. De mindenbizonnyal fog előterjesztés jönni okt.2 kgy-ra a felvetőtől, ha komolyan gondolta...
Végülis a Budacash magjain már pár Mészáros cég megszületett :) Mondjuk engem elgondolkodtat az ügyvéd úr Est-es múltja, kapcsolatai... Nehogy itt is jöjjenek a tömeges névértékes kibocsájtások... Alapvetően két út van, az egyik, hogy egy NER-es kifizetőhely lesz belőle, a másik, hogy komoly apporttal értéket tesznek bele, és csinálnak belőle egy párszázmilliárdos céget. Mondjuk az apportra el is hangzott egy finom célzás...
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.