Mivel ugyis van minden proginak rendszernek brokinak egy topikja előbb utobb ez is megnyilt volna, de engem most érdekelne... van már valakinek ilyen? Próbálta már valaki? Multkor mikor kérdeztem nbem volt benne csak azt hiszem buxhati, a többit még nem lehett elérni.... Várnám a tapasztalatokat, véleményeket.... Köszi!
szerintem két dolgott kell eldöntened, amit már ránézésre el is döntöttél.. az egyik hogy speka vagy vagy befi(ahogy elnézem előbbi)
a másik hogy saját véleményed van a piarlól, illetőleg veszed a fáratságot hogy beszerezd az infokat vagy igénybevennél egy brokit is... Ha az előbbi akkor Én a helyedben mindenképpen PETIznék... Próbáld ki, abból is van demo ha jól tudom... gyakorlatilag egy teljes terminálod van amin kereskedhetsz, nagyon profi, nagyon olcsó... napon belül aszem 0,25 összesen oda vissza min 250 huf, napon tul min 250huf 0,25 de vissza is 0,25 és min 250 huf... lényegesen olcsóbb lkényegesen profibb progin, de nincs broki, EGYÁLTALÁN! Utalássos pénzmozgás, nem nagyon vannak bankfiokok még annak ellenére se hogy a KBC van mögötte mert megvette... A quaestor forditva... én szerintem több a fiokja is mint a petinek, van saját brokid, a dijjai ugyan huzosabbak és csak webes felület van.
Kösz a véleményt bpmcwap!Azt írod, hogy nem a legmegfelelőbb TDT-re. Inkább PETI! Ezt kifejthetnéd bővebben, mert én leginkább TDT-ek majd. Azt tudom,hogy min.1000 HUF a TDT kötés, DE 0,125% a megbízási díj. Ez akkor gáz, ha vki 1 db-os részteljesüléssel kicsesz velem, és az 1000 HUF-omba kerül (elméletileg), de erre még nem kérdeztem rá. Egyébként sztem a 0,125 az egyik legalacsonyabb jutalék a piacon. Az általános napon túli megbízások jutalékai meg csak akkor versenyképesek, ha 50 misit kereskedek. De ezt én csak TDT-be szoktam teljesíteni, az viszont nem számit bele. Így 0,8% minden napon túli megbízás.
maga a quaestor jó cég, időnként akadoznak de ez a webes felületükből ered, ráadásul közel sem olyan mértékü ez az akadozás mint az ebrokernél. Én TDTezni ettől függetlenül Quaestoron keresztül nem TDTeznék... egész egyszerüen erre a stratégiára nem az ő rendszerük a legmegfelelőbb.... TDTezni PETIben kell... Quaestor más stilust, más stratégiát támogat... mondhatnánk ugy is hogy komolyabb, de ahhoz komolytalan a rendszerük és a tudása, de a brókerek nagyrésze profi. Igazából egyedül a quaestornál vannak brókerek... Klasszikus értelemben vett brókerek... Ersténél üzletkötök vannak, concordnál limit, PETI full spekiparadicsom, quaestor befektetők brókercége... ezért nem értem ezt a saxos erölködést.... azt hittem csak a rendszert vették át és beintegrálták a sajátjukba... de nem... esküszöm nem értem a hazai brokicégeket.... persze most bejött egy kis friss forro tőke, de a nagyobb spekák nagyrésze átnyergelt klföldre, a hosszutávú befikből meg nem nagyon fognak megélni mert annak nincs jutaléka ha user évente köt 2-3trédet.... itt a pénzügyi, gazdasági meg bizalmi válság és ha ezt nem tudják kihasználni hogy ésszerüsitsenek, átszervezzenek, normálisan fejlesszenek, akkor le is huzhatják magukat... áááá... a hocipőm teli van.... bocsi az OFFért, csak nem akarom elhinni hogy még ilyen téren is ilyen szerencsétlen lett a magyar... az a magyar amelyik annyi mindent talált föl és olyan hires volt mindig a problémamegoldó képességéről... mérges vagyok... :( meg szomorú is egyben... mégegyszer bocs az offért...
beszéltem velük telefonon...
gyakorlatilag saxos alszámlát lehet nyitni náluk a quaestorhoz betett és a saxohoz betett összegek nem fedezetük egymásnak... magyarulolyan mintha 2 brókercégnél dolgozna egy brokered... :(
Ahoy!
Én most megyek át quaestorhoz, de nem eq hanem webbrokert fogok használni.Engem is érdekelnének a már ebben a traderben tapasztaltabb emberek véleménye.A demot kipróbálva annyit mondhatok, hogy kicsit hozzá kell szoknom.A részvények könyve kicsit átláthatatlan (5 legjobb vevő-eladó)nekem, mert nem a megszokott fentről lefele, hanem a jobbról ballra elvet követi,és ezen túl is vannak még érdkes megoldások. De jelen pillanatban csak a megbízhatósága érdekel, és hogy a TDT-ni lehessen.
Ahoy!
Én most megyek át quaestorhoz, de nem eq hanem webbrokert fogok használni.Engem is érdekelnének a már ebben a traderben tapasztaltabb emberek véleménye.A demot kipróbálva annyit mondhatok, hogy kicsit hozzá kell szoknom.A részvények könyve kicsit átláthatatlan (5 legjobb vevő-eladó)nekem, mert nem a megszokott fentről lefele, hanem a jobbról ballra elvet követi,és ezen túl is vannak még érdkes megoldások. De jelen pillanatban csak a megbízhatósága érdekel, és hogy a TDT-ni lehessen.
beszéltem velük telefonon...
gyakorlatilag saxos alszámlát lehet nyitni náluk a quaestorhoz betett és a saxohoz betett összegek nem fedezetük egymásnak... magyarulolyan mintha 2 brókercégnél dolgozna egy brokered... :(
eQTrader (Quaestor)