Jahm, vicc b+. Balkán. Sebaj a fbon jól mutat a drága öltönyben nyomkodni a csengőt és büszkék lehetnek ismét a tőzsde fejlesztésre. Közben hali megvette az első 1k-t, holnap már 5000. 😂
Előtársaságként kérhetik a nyilvántartásba vételüket a NAV-nál, ahhoz még nem kell 25% közkéz, de a SZIT adókedvezmények már megilletik őket. Annyi, hogy a nyilvántartásba vételt követő év végéig viszont minden SZIT feltételnek meg kell felelniük, így a közkéznek is, amúgy törlik őket a SZIT nyilvántartásból.
Ha jól értem akkor dec31ig kellett bevezetniük ahhoz h ne kelljen leadózni az idei nyereségből. Vajon a 25% közkezet meddig kell kialakítaniuk? Osztit még maguknak kifizethetik?
hát én arra gondoltam, hogy eladják piacon. de ugye ehhez meg érdemes lett volna broki céggel szerződni, aki ügyesen kis db számmal felhúzza aztán teríti 3 hónap alatt.
Ahhoz előbb egy IPO kellene (nyilvános részvénykibocsátás).
SZIT-et akarnak, ahhoz alapfeltétel a 25% közkéz. Ez jelenleg 2%. Amit persze megoldhatnak baráti kezekkel is, átadva nekik pakkokat, de azt szerencsésebb lett volna még a bevezetés előtt megtegyék. Nem tudom, hogy erre mi a tervük.
lol. vevői oldal már fullon úgy h erstén még nem is elérhető. eladói oldal meg full üres. MKB sztori 2.0? csak az adókedvezmény miatt formálisan bevezetik, de valós közkéz nem lesz? Lehet csengettyűzni és kirakni a bét fb oldalára az újabb sikeres IPO-t.
EPROLIUSIA - Eprolius Nyrt.