nézd ebben a papírban van élet és forgalom. ott vannak ennél sokkal nagyon cégek papírjai, amik csak esni tudnak és már gyakorlatilag "be is zárt a bazár". Becsüljük meg, hogy itt van legalább kereskedés.
vagy befagyasztja az árfolyamot hosszú időre és eltunnek a komolyabb szandekuak...2 élű a dolog , nálam nem épp egézséges kategoria 6 Fton belül adogatni.. szerencsére maga a cég jó és lassan kikopnak a pillanatnyi nyerészkedők..
csak úgy hívom az eladót, hogy "40-es manó " szereti sokszor leadni a papírt, még akkor is, ha a várakozás felfelé mutat én nem bánom, magam részéről vételen vagyok 50 alatt tegnapi 58-as eladásom után ma kaptam a manótól 48.4-en igaz, kaptam tőle tegnap 51.5-ön is ez úton is köszönöm neki ! mindig van, aki még elad ebben a papírban 50 alatt ez sokunknak jó
Én úgy vettem észre, hogy 50 alá se akarta/akarták vinni már 2 napja. legalábbis aki/akik mozgatják érdemben az árfolyamot..Ami után én kifejezetten bizakodó vagyok.. Szerintem mindenképpen érdemes belevenni, sőt most kell kihasználni ...
25Ft-os aljról indult az árfolyam, most a dupláját éri, de még így is a bevezetési árán van. Türelem. Ha megjön az MVM-es hír, akkor majd megyünk egy nagyobbat.
Úgy látom egy időre be ragadtam ezzel a szárral semmit nem ér a cég Ma is csak atták mint vették. Kíváncsi leszek mikor lesz 70 forint. Úgy néz ki most hogy senkit nem érdekel az árfolyam.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995