addig lettek megválasztva a hitelezők delegáltjai az IT-be, és az audit+felügyelő bizottságokba
ez csak egy dátum, semmi több, többségi szavazatuk van, így azt csinálnak a céggel, amit csak akarnak, Soóst is leválthatják, ha akarják
hír: nincs itt semmiféle hír. időről időre megtalálja valaki a fórumot, bejelenti, hogy "jön a hír"... aztán eltűnik a balféken.
ahogy írták, 2014. a konszolidáció éve. amíg több időt kell a cégvezetésnek a folyamatban lévő perekre áldoznia, mint cégépítésre, addig nagy dolgokra ne várj.
egyelőre fizessék be az adókat, törlesszék a hiteleket, stb. pofozzák össze a céget. ha már nem az adófizetési határidők miatt kell aggódnia a cégvezetőknek, akkor lehet gondolkodni értelmes fejlesztésekben. talán jövőre...
BÉTen most rohadt nagy kivárás van.
Még a bluek sem tudnak elindulni fel. Ezáltal leültek a kicsi papírok is teljesen, noha több papír mehetne is akár fel, de nem.. mert elfogyott a bizalom, a kisbüfik elköltötték összes pénzüket szinte. Már itt nem tudnak venni. Nagyok meg még nem jöttek venni semmit.
Ennek kell változnia, és ahogy változik, a kapkodás fogja elindítani a piacunkat, papírokat. Én most már ezt megvárom partvonalról.
Sajnos nagyon sok részvény be lett higítva ezzel a kötvényes bulival, ami még nem is került a piacra eladásra. Ülnek és várnak mikor tudnak kiszállni. Ez számomra nyomasztó.
Tegnap én is lesegettem pont azt a pakkot. 128ra volt berakva valami 6000darab. 13-15ezer darabot osztogattak szét állandóan. Lejött 1330-132ről az a pakk 128-130ra szétszedve darabokra, majd visszavonva, majd kiszedve 130-135öt.
Nem tudom, engem nem ösztönöz vételre.
ENEFI - THE BEST