Topiknyitó: Armyllosz 2014. 01. 10. 11:36

ENEFI - THE BEST  

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2014. 03. 25. 18:32
Előzmény: #1819  pf2
Exmnbs1 ő tényleg jól látja a dolgokat!Egy erős bukóváritól óvott meg engem is Visonkánál.Egyszer gondolkoztam rajta én is,mikor a Pszáf mellett jártam,hogy bemegyek és jól pofánbaszom a gorékat de engem vittek volna el,rendőrbácsikkal meg nem akartam kocsikázni.
pf2 2014. 03. 25. 18:12
Előzmény: #1818  Törölt felhasználó
Ezen a fórumon nem a Te segítséged kell! Sőt más sem tud segíteni fehér (bünöző) galléros cégvezetők ellen. Azonban nem szabad hagyni , hogy minden következmény nélkül bármelyik cégvezető szorult helyzetében - befektetők , kötvényesek - 12- 13 milliárd forintját eltékozolhassa . Ezért ismét és ismét tudatosítani kell ezen a fórumon is a dolgot.

Exmnbs1 szemben az a problémátok , hogy vészmadárkodik. Pedig csak kiemeli a hazugságokat , kamu ígérgetéseket , rámutat az elrejtett számokra , jelzi kisbefektetők becsapását és egyéb visszásságokat . Bemutatja a régi igéreteket , adatokat és összeveti a jelennel , a tényekkel. .

Sajnos PSZÁF egy kalap szar , már évek óta nem teszi a dolgát ellentétben sok más országban lévő tőzsdefelügyelettel szemben.
NAV felé a büntető feljelentés megállt , akkor viszont bedőlt volna az egész eszar csődegyezsége és az még rosszabb lett volna( nekem is , kötvényeseknek is).

Azért úgy tűnik ENEFI és egyéb cégvezetők figyelik ezeket a fórumokat is.
Hajdan (RFV korában) még ész nélküli hitelből történő terjeszkedés előtt normális volt a Vezetőség.

Nem pont erre a topicra vonatkozóan ( ez csak a kötvényesi pénzbevonás után lett állatorvosi ló) és ezt sokszor kell felhozni , ne feledjük. Tisztességes cégvezetésből is lehet oltári nagy pénzeltüntető cégvezetés.
Más Tolvaj részvény esetén már megéri , ha néhány kisbefektető nem ész nélkül szalad a Tolvaj részvények vásárlása irányába.

Egyébként , akit meg zavar a beírásom , átlép rajta és várja Hathor felbeszélő szavait.
Törölt felhasználó 2014. 03. 25. 14:28
Előzmény: #1817  pf2
"Az érdek(em)az lenne vállalati kötvénykibocsátás esetén ( ha nem arra használták fel a pénzt és csődbe mennek), amire a kibocsátás szól a Cég vezetőit magán vagyonukkal is, és a lebonyolítást végző pénzügyi szervezetnek is anyagi felelősséget kellene vállalni. "
Ha ez az érdeked és célod, akkor miért nem teszed meg megfelelő helyen a megfelelő lépéseket?
Pl. Kásler Árpádot megfigyelhetnéd, megfelelő példa lehet...

Ideje lenne már felnőtt módra összeszedni magad, és lépéseket tenni azért, ha valami nem tetszik.

Ezen a fórumon nem kapsz segítséget, hiába siránkozol hónapok óta folyamatosan.
pf2 2014. 03. 25. 13:48
Előzmény: #1810  Törölt felhasználó
Az érdek(em)az lenne vállalati kötvénykibocsátás esetén ( ha nem arra használták fel a pénzt és csődbe mennek), amire a kibocsátás szól a Cég vezetőit magán vagyonukkal is, és a lebonyolítást végző pénzügyi szervezetnek is anyagi felelősséget kellene vállalni.

Soha nem szégyelltem ,ha részvényt vásároltam és nyertem/ vesztettem vele.
Azonban , hogy szándékom ellenére kötvényesí alapon váltam részvényessé ezt örökre megjegyeztem és annyit siránkozok rajta , amíg akarok.

Azt is undorítónak tartom a legnagyobb részt képviselő kiskötvényesek közül nem került be a hitelezői közgyűlés által 98,5 % megválasztott szakember( okleveles könyvszakértő) és helyette a Allianz által hirtelen előhozott kötvényes került a képbe , aki még meg nem szólalt közgyűlésen , sőt arra el sem jött. FB hiába van állítólag kötvényesi többség még nem nyilatkozott , pedig lett volna pl. Lengyel eseményeknél egy-két magarázó lehetőség.

Közgyűlési szavazás alkalmából ( a szöveg kötött mandátummal érkezett az Alapkezelő) feltételezi már mindenben megegyeztek és tudják kisrészvényesek nem jelennek meg elegendő szavazati arányban.

Stockbee remélem Te ott dolgozol a cégnél fizetést kapsz! Aki szénné bukta magát RFV kötvénnyel és végig ülte a hitelezői tárgyalásokat , jó pár esetben kinyílt a zsebében a bicska.
Ne feledjük még mindig havi több százezer forint a Igazgató Tanács vezetőinek fizetése és Fb /Audit Bizottság sem ingyen van.
Hallottunk már olyat egy dollár fizetés mellett az árfolyamnyereség után kap bónuszt a Vezetőség/Vezérigazgató és kőkeményen megéri Neki ég így is. Ezt 2014.XII.31 -ig lehetett volna megtenni , amíg fel áll a cég a csődből és tényleg kiderül életképes vagy sem és komoly prémiumot adni a 366 Ft árfolyam elérése után.
exmnbs1 2014. 03. 25. 13:42
mi újság a te dumáiddal?
tudod a 366HUF-os dolgozói rv-ekről és arról hogy a kötvényesek nem adnak el?
exmnbs1 2014. 03. 25. 13:34
Előzmény: #1813  Törölt felhasználó
olvasd el mit nem mutattak meg Deloittenak, ott van a jelentéseikben

exmnbs1 2014. 03. 25. 13:30
Előzmény: #1813  Törölt felhasználó
azelőtt is ő volt a könyvvizsgáló Deloitte előtt nézz utána a jelentéseknek
sok mrdos korrekciók voltak 2010, 2011-re

ez mi???
link
Törölt felhasználó 2014. 03. 25. 13:26
Előzmény: #1804  Törölt felhasználó
Azért azt nehezem tudom elképzelni, hogy a BDO a tárgyi eszközök értékét nem valós adatként adná meg. Gondolom a leányvállaltokat is "átvilágították", azért annál komolyabb könyvvizsgáló cég, mint bekiabálásokra írjon különböző adatokat (számokat)....
Az meg teljesen összeesküvés elmélet, hogy a konszolidált beszámoló nem megfelelő adatokat tartalmaz....
venedetta 2014. 03. 25. 13:01
Előzmény: #1811  venedetta
Pf2 magával beszélget két énje van.
venedetta 2014. 03. 25. 12:56
Egyetértek !
Törölt felhasználó 2014. 03. 25. 11:50
Előzmény: #1808  pf2
Mert páran beveszik a süket dumátokat!

822 ezer Ft volt a mai forgalom eddig.
Ez neked jelent valamit?

SZÁNALMAS VAGY ezzel az örökös siránkozással, és ami a legérdekesebb, neked van jelentős kötvényből lett részvényed és ezzel a szidalmazással mégis állandóan magad ellen is beszélsz!

Fel kellene ismerni, hogy ez a cég - bármilyen előzmények után is - most áll fel a csődből, mit vársz tőlük, miért lenne azonnal 4 ezer vagy 10 ezer Ft az árfolyam?

Honnan tudsz te ilyen pontosan mindent?
Ott dolgozol a cégnél?
Felügyelő bizottsági tag vagy, vagy talán igazgatósági tag?
Erős sértésnek vetted, hogy egyikbe sem sikerült helyet szerezned, ezért beszélsz hónapok óta össze-vissza?

Csak találgatsz, a haverjaiddal együtt!

Már semmit nem ér egy szavad sem, mert a saját érdekedet sem ismered fel!

És amúgy csak egy idióta beszél maga ellen állandóan!

exmnbs1 2014. 03. 25. 11:04
Előzmény: #1807  pf2
a jövőre vonatkozó megállapítások?
azok hol vannak benne?

pl hogy az idei eredmény is pocsék lesz lévén meleg, stb

az egész narráló rész tele van cut and paste-tel régebbi művekből
BDO egy alkalomra vállalta???
pf2 2014. 03. 25. 10:50
Előzmény: #1807  pf2
elnézést ma már 120 Ft az árfolyam
pf2 2014. 03. 25. 10:49
Előzmény: #1805  Törölt felhasználó
Legszebb az egész 2014.03.20 jelentésből:

42. sz beszámolók jóváhagyása

43. számú pont alapján tett nyilatkozat:" Felhívjuk a figyelmet , hogy számos olyan fontos tényező van , amelynek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek a jövőre vonatkozó megállapításokban foglaltaknak"

Ezután következik a cégvezetés Felelősség vállalási nyilatkozata.

Ezek alapján születik meg majd a közgyűlésen a cégvezetés számára a felmentvény.

Még valaki csodálkozik ezután a cég árfolyama a célként megjelölt 366 Ft / db helyett inkább 130 Ft felé tendál.

exmnbs1 2014. 03. 25. 09:41
Előzmény: #1805  Törölt felhasználó
tekintsd meg a veszteségét
valamint a szállítóit amelyet felhalmoztak
így kezdődött a többiben is

a melegvízszolgáltatásukra nem vevők a helyiek
Törölt felhasználó 2014. 03. 25. 09:35
Előzmény: #1802  exmnbs1
De miért csődölne be gyergyói projekt? Elmondásuk szerint jól teljesít a gyergyói projekt.....
Törölt felhasználó 2014. 03. 25. 09:30
Előzmény: #1801  Törölt felhasználó
Tárgyi eszközök (konszolidált beszámoló 37. oldal)

Ingatlanok és épületek: 5,164,077 Eur
Műszaki berendezés: 11,612,661 Eur
Egyéb berendezés: 54,203 Eur
Beruházások: 1,609,822 Eur

Tárgyi eszközök: 18,440,763 Eur, 27,2 millió db részvényre levetítve 211Ft/ részvény...
pf2 2014. 03. 25. 09:29
Előzmény: #1792  exmnbs1
az abszólut többséget nem tudta soós és csapata megszerezni az Alapkezelők akarata érvényesült.

Ennek ellenére nem látszik biztosnak a cég jövője , ha nincs alárendelt kölcsön. Ezt pedig az új vezetés sem tudja produkálni és az operatív vezetés sem piacot épít ( ill ) megtart hanem könyvelési trükkökkel , családi ezüst kiárusításával marad a felszínen, évről - évre nagy veszteséget felhalmozva.
exmnbs1 2014. 03. 25. 09:20
Előzmény: #1801  Törölt felhasználó
szerinted ha gyergyó becsődöl akkor anyacégnek marad-e kötelezettsége feléjük lásd 36. oldal????
Törölt felhasználó 2014. 03. 25. 09:08
Előzmény: #1792  exmnbs1
Ebben teljes mértékben igazad van....

Topik gazda

Armyllosz
4 4 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek