"De nemsokára lesz változás, mert tőzsdére készül maga a Random is.„Itt mindenkinek szíve-csücske a budapesti tőzsde, ezen dolgozunk huszonéve, természetes, hogy megmérettetjük magunkat is. Nem akar senki exitelni, de a legjobb lakossági szolgáltatót akarjuk felépíteni.” Az időzítésről annyit árulnak el, hogy akár még az idén sor kerülhet rá.” tessék keresni az azonos szavakat.
itt van már a maiban https://elemzes.randomcapital.hu/hirlevel/hirlevel_template.html "Amikor az Equitas-t alapítottuk, fiatal, pörgős, aktív legényke voltam, a Random vezetőjeként már lényegesen érettebb személyiséggel rendelkeztem. Most meg? Ki tudja? Új idők, új szelek, újabb fontosságú dolgok, amiben az ember megmérettetik, mert meg akarja mérettetni magát. Mégis azt gondolom, hogy a nekem fontos dolgokért, mint például a család, újra képes lennék és leszek, az a fiatalos, pörgős, aktív, de már csak lélekben legényke lenni, aki voltam egykor, talán már alig emlékszem rá..."
Ha szerinted elérjük a 20% felső limitet ma, nyomj egy "like" szavazatot (felfelé mutató nyíl) e hozzászólásra. Ha szerinted nem, nyomj egy "unlike" szavazatot a hozzászólásra.
jöhetnek a minuszok...van olyan a hurraoptimizmus közepen, aki eselyt lat arra, hogy a 2 EUs projektbe beszallas, egy "1szer kijöhetsz a börtönböl" (~nem kell bemenned) Monopoly kartya? (szoval a penz egy kölcsön a ti penzetekböl, amivel vissza lehet potolni az eltapsolt - durvabb szot inkabb nem akarok hasznalni - EUs penzt, hogy egyaltalan valami megvalosulhasson a projektekböl?)
Nekem több csomag van belőle, a nemrég vásároltat nem sokkal 400 fölött akarom eladni. Meglátjuk hogy ma elmegy-e vagy sem. Ez az ún. játszós csomag, amit ha úgy alakul, akkor visszaveszek lentebb.
ENEFI - THE BEST