Eddig is úgy véltem, hogy egy vicc a román pénzügy eljárása, de ez a bírósági határozat rátesz egy lapáttal.
Az ENEFI-nek mindössze adószáma van Romániában, még csak telephelye sincs.
5. A cég székhelye
5/3. 1134 Budapest, Klapka utca 11.
A változás időpontja: 2013/06/01
Bejegyzés kelte: 2013/07/03 Közzétéve: 2013/07/25
Hatályos: 2013/06/01 ...
7. A cég fióktelepe(i)
7/1. HU-8413 Eplény, Veszprémi u 66. A. ép.
Hatályos: 2006/06/12 ...
Ezek után várható, hogy a román pénzügy a romániai érdekeltségekre fog rászállni.
Napirendi pontokkal való kérdezés miatt kell az új közgyűlésre közösen 1 % -ra felszívni magunkat . Nem lesz nehéz az ott lévő 7 kisrészvényes bőven elérte az 1 % -ot és akkor a még meglevő kötvényesi listámon lévőkkel együtt akár 5% -ot is elérhetjük.
Mai napon egyszerűen nem tudtunk rákérdezni a lengyel relációra mivel nem volt napirendi felvetésen.Később brokershowderen sem lehetett ráterelni a szót még
Kaszprowyn tett síeléses történetem ellenére sem Egy kis viharka volt közöttünk Nordica Eplény és Forbes cikk , valamint 12 milliárd eltapsolásának pedig jelzés értékű megemlítése .
Azért láthatta vezetés is jogászcsapat vezetője valamit azért látunk a papírok között is:-))))
Az esetben tehetünk közgyűlési indítványt, ha elérjük az 1 %-t , kötelezően felveszik a napirendre az indítványunkat és abba szabadon lehet kérdezni.
De lehet akár egy ellenséges felvásárlát is elképzelni, akkor pedig a 366Ft árfolyam elég messze kerülhet....Azért vannak még értékek a társaságben, azért ezt még szerintem exmnb-sem cáfolhatja meg....
Szerintem a mai közgyűlés elhangzottak(amiket ti írtatok le-köszi mindenkinek)semmiképpen sem negatívak az eddigiekhez képest.
Az ,hogy nem lett saját részvény vásárlás,lehet jobb is árfolyam szempontjából,mintha nem fizetnek a Navnak és felszámolják a céget.
Fizessenek ki szépen minden tartozást.
Amivel teljesen egyetértek veled valamit kell tenniük (mondjuk rendbe hozni a céget:)!),a nagy tulajoknak,vagy különben soha nem tudnak kiszállni ebből a cégből ennyi részvénnyel...
Azt nem hiszem,hogy azért állapodtak meg a csődeljárás folyamán,hogy mondjuk 10-15ft-ért kiszórják a részvényeiket!
Nekik mindenképpen érdekük,hogy valami történjen,mert különben ezek a részvények rajtuk rohadnak..
Üdv:hali
Törölt felhasználó2014. 02. 13. 20:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én is kérhetném: muvezeto@freemail.hu, ellentételezésül írok Én is egy árfolyamot....
Akkor most a társaság kapitalizációja 4,6 milliárd Ft, 169Ft részvényárfolyammal számolva...
Nem olyan nagy összeg, hogy esetleg felkeltse érdeklődését egy nagyobb szereplőnek....Talán érdemes ezen a ponton is elgondolkozni.... A nagytulajdonosok (akik pénzügyi befektetők és "beregadtak") csak így tudnának kievickékni....
Egyébként jó hír is elhangzott: az önkormányzatok fizetési fegyelme jelentősen javult...
ENEFI - THE BEST