csak ismételni tudom magam. Ilyen hírre hogy a részvények kétharmada eltűnik, ennek nem itt kellene már rég lennie...Egy Otp, Mol, de akár Appeninn, Opus rég duplázott volna egy ilyen hírre
Bevallom,ez a mai nap iszonyatos csalódásként éltem meg.A tegnapi események után akár kiemelkedő forgalmat,és emelkedést is el tudtam képzelni,viszont a mai teljes jelentéktelenségbe süllyedés rendkívül negatív üzenet számomra.
A papír innentől kezdve felejtős.
A maradóknak sok sikert!
Úgy látom,Bözsikének mégsem kell leugrani egy tervezetten felüli kiló sóért a boltba,a szomszédasszony adott neki kölcsön két csipetkényit.
Így aztán Bözsike néni el is engedte a 245-ös ellenállást.
Igen. Holnap nagyon fontos, hogy ne legyen letörve a 240-250-es zóna, mert külnben 220 lesz az árfolyam. Elmondom miért volt segg hülye a nagy eladó. Tegyük fel, nem érdekli, mi lesz a papírral, ha ő eladott. Mondjuk azt, ez egy érthető álláspont. Viszont fel kellene mérnie, hogy ekkora pakkot öntéssel nem tud eladni normálisan, mivel a TA alapján kereskedőknél ha beindul a pánikszerű eladás a 240-250 zónánál, a saját esélyeit csökkenti a jó áron való további eladásra. Ezt egy ilyen tőkével kereskedő eladónak tudnia kellene. Üzenem innen neki, hogy ne tőzsdézzen, ha fogalmatlan a kereskedésben. Szedjen inkább hangyát vagy kössön mondjuk pulóvert.
Úgy tűnt a nagy eladó a leöntéssel kivégeztetett, kíváncsi leszek így lesz-e. Holnap vevők kellenének és 250 feletti zárás, hogy legyen remény a 300-as tartományra.
ENEFI - THE BEST