Valaki meg tudja mondani:
1.) Miért 25.358.866 db részvényt akarnak bevonni , pedig 26.061.444 db részvényt kaptak nem kötvény alapú hitelezők. Soós Csaba beszámolója alapján vannak a számok 2013 csődeljárás lezárásának adatai.
GREP ZRt , Román Állam , nem jelentkező 403.234.876 Ft értékü kötvényes egy darabot sem kaptak . Egy részük pereskedik továbbra is Egy párral megegyeztek.
2.) Regisztrált , de nem transzferált esetleg nem jelentkező kötvényeseknek a félretett részvényeivel mi lesz/van ?
Akkor hol vannak a kemény kérdések?? Ja, azok állítólag a magazinban, igaz? Csak a net nem tűri a keménységet, ott még a végén túl sokan látják?
Biztos én értem félre, de az utolsó mondat meg nyílt felhívás vételre. ("Végül egy szerény javaslat: a befektetési eredményt is javítja, ha ignoráljuk azokat, akik csak a hazug mocskolódásban élik ki magukat.")
Rákerestem Montevideo utcában azon épületében székelő cégekre.
EQUILOR Zrt:
- érdekes ez bocsátotta ki RFV ( eszar ) kötvényeket
- Plotinus kötvényeket is Equilor bocsátotta ki
FORBES Magazin is itt található
Figyelő ( régen itt dolgozott Ács Gábor ) és olyan fizetett cikkeket írt Nordica eplényi sípályákról , hogy az még a többi sípálya üzemeltető céget is meglepte.
NORDICA portfolio.hu Night Sky Road nem semmi reklám , mely teljes sebességgel dübörőg Portfolio.hu és Népszabadság .hu (NOL ) oldalán is.
Megérne egy kérdést NORDICA Síaréna milyen pénzből épült ( véletlenül ugyanaz a bank RaiffesenZRt hitelét használták fel ) mint Eszar esetén. Szerencsére itt nem dőlt be a sípálya.
NORDICA Síaréna nyereségét is szépen eltüntetik ( könyvvizsgálók figyelem , minden törvényes , de mégis eltűnik a nyereség és adózás nincs ) ez egy mellékes megjegyzés.
Érdekes :-amikor Eszar és leány vállatai közötti felelősségre vonási( csődeljárási közgyűlésen ) kiderült csatolt leányvállalat és anyavállalat közötti számviteli trükkök sokasága jogilag törvényesek !
Igaz az pénz az eltűnt , de szakmailag ez van.
Equilor és RFV ( eszar Vezetősége) meg talán véletlenül nem hangsúlyozta CONCORDE ZRt megtagadta RFV kötvény kibocsátását , sőt felhívta a figyelmet különböző törvénytelenségi lehetőségre.
ENEFI - THE BEST