Jó pár éve felhalmozódott ki nem fizetett pénzek ha mert ott van a (ha) kifizetik rendezik a számlát,ennyi év után 500 ft osztalék beindítaná az ENEFI-t a tőzsdén.
Érdekes, az elmúlt két hétben több mint 200.000 rv-t vásárolt a cég, ami nem kevés, a forgalomban lévő részvények kb 5%-a, meg értékben is elég jelentős, 42-43 millió Ft. Kíváncsi vagyok a féléves jelentésre, miből futotta erre a mennyiségre. Mondjuk az látszik, hogy ez a 220-as szint az, amin még vásárol a cég e fülé nem megy.
Koszi, ezt a felmondast lattam
Csak azt nem tudom hogy hatalyosult-e
Telen kavartak ossze-vissza hogy volt-e ervenyes szavazas az aremelesrol.
Az nekem nem vilagos hogy ezzel letettek-e erre a futesi idenyre a lantot.
"benyújtotta Gyergyószentmiklós Várossal szembeni kártérítésre vonatkozó keresetét"
"2015. szeptember 4-én ... felmondta Gyergyószentmiklós Város Önkormányzatával korábban kötött távhőszolgáltatási szerződést" link
Az hírlik , hogy Szívek mindig felszámolási eljárásokon keresztül kerül a képbe. Állítólag több felszámoló cégben érdekelt.
Tény , h ENEFI - be Határkő93 Kft felszámolón keresztül került be. Krajczár Kft felszámolón keresztül került most közel Quaestor Hrurira"fa" és QPT "fa". 210 milliárd forint és annak vagyon elemei jó sokat hozhatnak Bolevácz Anna Ügyvédasszonyon ill BV Ügyvédi Irodán keresztül.
Szerintem teljes összegű kártérítési pert csak akkor lehet indítani, hogy ha véglegesen felmondásra kerül a gyergyói projekt. Ha tovább szolgáltatna a cég, akkor miről szólna a per? Igazán nagy kár akkor keletkezik, ha a felmondás hatályosul és át kell adni az eszközöket az önkormányzatnak, addig csak pár millió RON-os pert lehetne indítani pl. a meg nem szavazott áremelés miatt.
Én legalább is így értelmezem a múltkori bejelentést.
Szerintem nem gondként tekintenek rá, egy bármikor beáldozható figurát kerestek a posztra, megtalálták. Elég megnézni az önéletrajzát, szinte bármelyik munkatapasztalatát megpiszkálva csontvázak dőlnének ki a szekrényből. Elég csak az Enefi ügyeire gondolni, a többit meg elképzelni.
ENEFI - THE BEST