Hát igen, szerintem sem lesz sosem feszes már a testem... Kivéve ha 500 lesz az ár? Hm... Lehet megérne nekem annyit 500 ig, hogy feszes lehessek megint. na ezt még, átgondolom! ezért, ha 500 lesz az ár 2 dolog valószínű:
Ildikének nagyon sok pénze lehet...
Ildikének feszes teste lett...
A 110 forint, befektetői céláram,
melynél felgyorsul bennem a véráram,
de mondhatnám azt is, hogy az 500-as árat akkor fogjuk elérni,
amikor Ön is feszes testet tud majd remélni!
Örömmel látom, hogy nem is vagy annyira szerény értelmű, mint amennyire a 110 forintos bejegyzéseddel tűnsz és azzal sem az a baj, hogy 110 forint, csak az, hogy fölösleges valami hatalmas marhaságot beírni, ameddig semmi alapja. Ez pont annyira szánalmas, mint az 500 forintos örömködő, reménykedő kolléga. Bármi lehet, de a csakazértisek nem feltétlenül eszes bejegyzések. Az 500 forinthoz meg annyit, hogy kit érdekel, szerintem a jelenlegi árfolyamon beszállók közül senkinek nem lenne már a felénél sem papírja. Persze arról lehet álmodozni, hogy
Hátha egy nap alatt 500 lesz
Hátha olyan gyorsan ugrik, hogy ki sem lehet szállni előtte
Hátha csak egy irányba megy majd az Enefi
Hátha ez lesz az év sztorijá
deeeeeeeeeeeeee... a Hátha az nátha, remélem idén télen nem éri el majd feszes testemet. 500-ak 110-ek el véletek, legyen már egy kis komolyság, aztán majd mehet minden tovább. Remények újra meg újra...
Én egy részvényt akkor veszek meg, ha látok benne sztorit. Ha a gyorsjelentéseiből folyamatosan az derül ki, hogy megint lépett előre egyet. Ezt az ENEFI-nél nem látom, csak az erodálódást. A MOL nem hasonlítható össze az ENEFI-vel, de a MOL-nak voltak és vannak válaszai az alacsony olajárra. Elkezdte növelni a kiskereskedelmet, folyamatosan fejleszti a kutatás fejlesztést. Az ENEFI persze "olcsó", de követhető stratégiája nincs. Arra nem lehet cégértéket építeni, hogy majd végig verem a román bíróságon az ellenfeleket. Persze tudom, hogy részben önhibáján kívül került ebbe a helyzetbe. Azért részben, mert aki Romániában akar befektetni annak tisztában kell lennie a brutális, minden képzeletet felülmúló korrupcióval és jogbizonytalansággal.
Szerintem nem fogjuk kitalálni, ez egy MUTYI részvény, én csak abban próbálok bízni, hogy tele vannak vele és totálisan nem hülyék, ezért egy kicsit-kicsit még lehet magasabb, ahogy azt szagolom, hogy nem a részvényeikkel akarnak keresni, hanem egyéb utakon, akkor iszkiri, mert ez a SOOS kölök korántsem olyan édi, mint Te ezért a rizikó annyi, amennyi nehezen viselhető. de sajnos tudom, aki ilyet vesz az ne csodálkozzon.
Én 130-140 körül vettem, még egy kicsit tartom, azt hogy miért is vettem talán nem is tudom...
ENEFI - THE BEST