Szerintem ne bántsd ex-et,ő a vezetést szeretné bukni látni ,nem pedig a céget...
Azt hiszem ma Q4 mellett illene nekik valamiféle tájékoztatást is kiadni,mire jutottak a jogi lehetőségek felmérésében...
így van!!
egyébként meg mindenki vigyázzon a pénzére,ez a lényeg, és aki pénzt is keresni akar, akkor inkább foglalkozzon külföldi piacokkal,vagy magyar blue chipekkel!
ilyen papírokba,mint az enefi,meg úgy néz ki, csak rövid távra érdemes spekizni, ilyen a magyar tőzsde sajnos.
kevés a jó fundamentális papír,szinte nincs is.
persze ahogy gondolod, nem kell rám hallgatni.csak a saját véleményemet írtam le, én hogy csinálnám ilyen esetben.
én,ha veszek belőle pár napnál tovább biztos nem fogom tartani, de még belevenni is elég kockázatosnak tűnik most...alsó limiten már nagyon gyűlnek az eladók!
mindenki óvatos legyen ezzel,bele ne ragadjatok!!
szerintem jó döntés volt, vissza lehet ezt még venned jóval alacsonyabb áron is hamarosan,majd visszanyered a veszteséget.kitartás! de vigyázz vele,szerintem ha el is találod a jó beszállót 50-70 Ft körül, akkor is gyorsan realizáld a hasznot, ha nyernél vele, erre figyelj. itt már sokat várakozni, befektetésnek venni nagyon kockázatos. szigorúan rövid távú spekire...
mert nagyot is lehet vele bukni,aki hosszabb távra venné.
szerintem ilyen esetben nem számítanak a mutatószámok.amúgy igazad lenne más esetben!
de ez az új hír, fundamentálisan nem várt hír volt, azaz nincs még beárazva ez a rossz hír!
én nem foglalkozom többet vele,mindenki tegyen belátása szerint, az már biztosnak látszik,hogy egy ideig nem lesz itt nagy emelkedés.
szociális piacgazdaság van,ilyen az élet. egyszer fent,egyszer lent.?:-)
Engem nem hatott meg a nagyok biztos keze , rögtön nyitás után repült a teljes pakk 120 -on . Majd valahol 50 Ft alatt újra ránézek !
Törölt felhasználó2015. 01. 26. 13:37
Jön majd hamarosan az Első Nemzeti Közműszolgáltató is!!!
Szerintem nem akarnak ide konkurens céget, lesz egy nagy állami holding, ami szolgáltatja a gázt, fűtést,stb. a lakosságnak.
ezen érdemes elgondolkozni. na mentem,szép napot!
vigyázzatok vele,nagy tömés van benne!!
szigorúan csak spekire!!
Na de stocking! A mutatók akkor hol voltak, meg most mit mutatnak P/E, EV/EBITDA......
Akkor nem volt szabad vásárolni 7-8-12 K árfolyamoknál.... Most teljesen más a kép.....
Ezt a céget most le akarják vadászni, jogerős bírósági döntések ellenére...ez az igazság...
És ha ez megtörténik, bármelyik cégggel eljátszhatják ugyanezt....
Törölt felhasználó2015. 01. 26. 13:33
majd 1-2 napos rövid spekire talán jó lesz, kb. 1,5 hetes limites esés után!
most nagy tömés van benne az már biztos, látni is, amint megveszik a 110 Ft-on lévőket, egyből jönnek az újabb nagypakkok eladásra!
úgy érzem eshet kb. 60-70 Ft közé, ott lehet spekire beleveszek 1-2 napra. többet nem ér
Ne mán! Ezek jogi dolgok,a románok mulasztottak, most meg tartják a markukat.Dicső kormányunk bármelyik "nemszar" céget egy kis szektoradóval szarrá tud tenni.
Ez természetesen így van, de ennet a társaságnak éppen most kezdett volna ismét működni a szerkezete....És ahogy elintézte jelenleg a NAV - természetesen valamilyen utasítésra - na az a nem semmi... Ha esetle nincs tisztában a tényekkel, tessék utánnaolvasni....
ENEFI - THE BEST