ENEFI vevők: (már csak limit alatt holnapra)
109 _5250 db
108 _1000
107 _1000
101 __800
_88 _1200
_81 _1100
__2 10000 :D
tovább nincs a 10es könyvben sem
Remélhetőleg az Enefi Nyrt-nek nem kell távoznia, még ha ki is kell fizetni az adótartozást....
Egyébként lenne rá fedezet, csak hát 2,5 M Eur az nem kis pénz, visszaperelni meg művészet....
De abban is egyetérthetünk, hogy az aki most adja, majd pár hónap múlva foghatja a kis buksiját........
De ez a tőzsde, a ternd az úr, na meg a pszihológia.....
Én bár pár pappert kiszórtam reggel, azért annyira nem fosnék. Ha igaz, hogy tényleg érvénytelen a román adóhatóság követelése, akkor találni fognak megoldást.
Még akkor is sántít....
Ex! A jelenlegi kialakult helyzet szerint, mi még egy darabig "el fogjuk egymást szórakoztatni".....
Pedig már eljátszottam a gondolattal - mikor megérkezett a felüggesztés híre - hogy x árfolyamnál triplizek....
Na az most elhalasztva kb. két évre....
köszi. ezek szerint olyan 88Ft könyvértékkel lehet még számolni a végrehajtás előtt ... abból egy 30-at akarnak elvinni a románok ... nem semmi hova lehetett a 10mrdnyi kötvénypénz...
elvileg Q1 bevétel java, Q2 enyhe plusz, Q3 mínuszos, Q4 bevétel pluszos, kb 30%
2013-ban éves a csődegyezség miatti nyereség miatt volt pluszos
tavalyelőtt, tavaly is meleg volt tavaly tavasszal is adtak el lánycéget illetve kisebbségi tulajok lettek egyben, így nehéz hasonlítani
Valóban ireális volt a 11 K árfolyam , de akkor belső spelutatív kamu vásárlások huzták fel az árfolyamot.
Most egy váratlan hírre dobálják a kényszer részvényesek . Lehet többet ér már a cég .
Viszont a végelszámolási játék sem volt korrekt a kötvényesek felé.
Két nagy bef. szalma Csaba 8 OTP ) és Fekete ( allianz ) már leírta o Ft-ra befektetésüket . Magyar Állam ingyen kapta , mwelyet átadott Szívek érdekeltségének.
Spós Csaba meg már legalább százszor kivette a befektetett tőkéjét és ráadásul 15 évig fényesen megélt belőle.
Most jogi csűrcsavarral lehet , hogy elveszik Soóstól a céget.
ENEFI - THE BEST