Feltételezem, hogy külföldön csinálnak még diszkont brókercéget, ha már itthon gondolom, hogy szerződésben betiltották nekik.Ez feltétel lehetett a Random eladásánál.
Értem én, de az ENEFI egy más kávéház te is tudod, ezt valaki vagy bírja vagy nem. Nagybüfik itt nincsenek csak kicsik, részvény is kevés. És azért mégiscsak rajta ülnek egy több mint duplázó Mtel pakkon, szóval azért mégiscsak sikerült jól befektetni. Nekem édesmindegy miből termelik az eredményt itt.
Itt nem Virág Feri a lényeg, hanem a részvény társaság, mekkora kockázattal fekteti be a befektetők pénzét! Nem a kisbüfikről van szó, hanem a nagyokról! Azok elkerülik, vagy kivonják a pénzüket, ha túl kockázatos..! Ez meg oda tartozik! Ha nem fektetnek be a cégbe, akkor mitől emelkedik az árfolyam? hmm :)
Ki az a hülye, aki ide befektet? kérdem én... Ennyi erővel egy brókerre is bízhatja a pénzét, ott még lehet talán reklamálni is! Egy olyan cégbe, ahol a befektetők pénzét, tőzsdei szerencsejátékban akarják fialtatni, csak az amatőrök teszik! Ez szerencsejáték...! Határidős kereskedés, stb. Vagy bejön, vagy nem! egyszer... Ja... és ezt még reklámozták is...🤣🤣 Max spekára és futás! Aki benne ül, az is azt lesi, h hol, mikor tud kiszabadulni. vegyétek, vegyétek, "jó funda" van, a "ta" nem számít... 👍
ENEFI - THE BEST