Mindent huznak csak ezt szoritjak le. 120-126kozott vettem estmediat, azt stoppoltam 120on, abbol vettem Enefit. Estmediat 260ezer veteli oldallal veszik most 128on, ez meg lefelezte magat. 10millio papir van csak!!! 10millio darab!! Es felaron szoritjak le. Erthetetlen! Emiatt orok szalka lesz bennem, barmi lesz a vege
Ki tudnam kapni, de nem veszem. Nem akarok beragadni. Tudok mast is venni helyette. Csalodas, mert vennem meg, ma is vettem, de ilyen undormanyos leszoritasra nem fogom megvenni az osszes papirt. Inkabb adjak el 20Fert.
Csucsra meno bux es nyugati feltamadas 9es Bux P/Ere, valtozasra jo nagy geromsag! En mondjuk nem fogom eladni. Meglatjuk Feri tesz-e vmit az Randomos ugyfeleiert, mert 648as Enefi esten szep es jo volt minden. Ha nem, akkor rolo
Le kellett hozni az árát, mert így jobban néz ki a 400 as apport, mint mondjuk 600as árfolyamon. Persze előtte ki kellett a cégvezetésnek tömni a megvezetett kisrészvényeseket 650-en. Csaba köszöni a 250 milliós béren kívüli juttatást 😎
mondjuk arra kíváncsi leszek, ez a lecsorgás meddig fog tartani. 400-as apportok mellett nem feltétlen tartom indokoltnak, hogy 200-ig visszamenjünk
Törölt felhasználó2019. 10. 29. 08:27
Mindenesetre a feléneklő csapat, melbam, meg a gyuszika az 1200-as célárakkal elpárolgott... Lassan elő kell venni a jól bevált formerplayert zuglóból 😉
ENEFI - THE BEST