semmit sem változott, vmikor régebben nyomultam benne, de aztán inkább offoltam... (pedig a legtöbbször bejött, amit vártam, csak az odaút volt idegbeteg mozgásokkal tele) ;)
Tegnap pont 62%-ot korrigált, ahonnan fordulós gyertyával lefordult. Aztán volt egy testcsel úgy néz ki sokan beették, bár abban se vagyok vissza, hogy innen hirtelen vissza nem rántják az egekbe. Hisztis műfaj a gizi
Lefelé módosította az Equilor az Opus részvényeire vonatkozó célárfolyamát, a korábbi 395 forintról 369 forintra csökkentette, ami azonban még mindig jelentős, közel 50 százalékos felértékelődési potenciált jelent a jelenlegi szintről. (pf) mókás :) https://www.tradingview.com/x/wnJsodKi
áá, nem, este másképp alakult, hívtak szauna-szeánszra, utána már csak aludni volt erőm... :) de most nézegetem, amíg bux eseget, és hát amíg ng futi 5,4 usd felett van, addig minden kétséges... sőt, még kimehet ~6-ig (ennek van jelenleg több esélye, sztem)
én nem akarom bántani Lölöt, de úgy áll ott és a kép beállítása is ráerősít erre (3an tartanak a kezükben okiratot, ő pont nem), mintha éppen örökbe fogadták volna ezt a gyámoltalan fickót...
Csak nekem tűnik úgy, mintha átoperálták volna a pofiját, vagy ennyire ki van sminkelve? Inkább egy idősödő asszonyra hasonlít, mint egy ravasz oligarhára...
ELLI(o)TT KLUB