Szia, nálam az inkább olyan 2308-ra mutat. Illetve ma délután is csak egy gyenge korrekcióra futotta, amiből hamarosan indulhat tovább a fenti érték felé.
Nagyon kíváncsi vagyok ezzel a pénzszórásos módszerrel meddig jutnak. Anno a Helikopteres pénzszórás kismiska volt ehhez képest ami itt történik. Hiteleseket sem irigylem ha elszáll majd az infláció.
Ha így lesz, az nálam még mindig nem a nagyobb kettes párja lenne, mert nem jönne ki vele a gyorsítóig. Bár a buxnál az arányok eléggé furán működnek, szóval bármi lehet. Egy diagonál vég mutatna jól nekem.
Köszönjük az elemzéseket. Én még pár trendvonalat is használok elliott mellé, és nálam pont a célzónába jött a 4/b. Ha kész van a 4-es akkor jobb célárat lehet számolni. Rsi, macd divik és az atr csökkenő vola mellett jöttünk fel 3400 pontot üres könyvekkel. Ez is egy komplexebb 4-esre utal nálam. https://invst.ly/vou7f Egyelőre nálam is kérdéses még, de ilyesmire számítok.
Egyetértek, nálam még a hármas hullám fut, bár az én számozásom is kompromisszumost, nálam a négyesek lettek szélesek. Nagyobb képen nálam 52000 környékén van a BUX első célára, de az lehet csak egy nagyobb korrekció után fog teljesülni, meglátjuk. . . Tettem ki tegnap friss chartokat: Történelmi csúcson a BUX - meddig menetelhet? (BUX, OTP, MOL, Richter, Masterplast)
ELLI(o)TT KLUB