Balaton (imádom!) idén (is) megvolt már elölről-hátulról, bicóval, hajóval, stb... és még lesz, de ez mégsem "A" tenger. na majd kialakul az is, remélem...
Ciprusra úgy is szeptember vége oktober elején szoktunk menni, gyerekesek már nincsenek, üres a tengerpart a víz 28 fok nappal meg 30-35 fok van. Béke nyugalom van. Idén nem megyünk addigra ki tudja mi lesz megint, nem szeretem a macerát ha beüt valami. Most legalább bejárunk itthon mindent decemberig. Kb 3 hete voltunk Gárdonyba szörnyű a vízállás. Balatonon még nem voltunk idén.
Ezért kérdeztem rá Ciprusra: "Június 24-től szabadon, teszt vagy oltási igazolás bemutatása nélkül is beutazhatnak a magyarok Ciprusra." Ez elvileg addig igaz, amíg zöld besorolás alatt áll Magyarország. Bennem nincs 5g chip ;-)) Megvárom, amíg lezajlik 2023 végére a klinikai tesztek utolsó fázisa, és ha akkor még mindig téma lesz a kovid, na majd akkor kitalálom... Ez egy sima R/R nálam, akár a poziba lépés. De akkor nem mentek idén... Kivi lettem volna pedig, hogy tényleg a fent leírtak szerint zajlik az ügymenet kint vagy azóta az uniós igazolvány bekavart ebbe vagy bármi más...
USÁKOK sem lökdösödnek a sórban hogy oltsák már be őket. Sok értelmét én sem látom, tavasszal covidos lettem 19500 ért voltam teszteltetni, covidtol semmi bajom nem lett, 2 hónapja beoltattuk magunkat igazolás miatt de külföld halasztódik ki tudja mi jön még a sárga veszedelem felől
Idén országjárás helyben, Holnaptol Nyiregyháza és környéke. Talán jövöre külföld, Ciprus + USA Grand Canyon, tervbe van véve, COVID kérdése. Sajnos mindig halasztodik.
ELLI(o)TT KLUB