Igen, tényleg sokszor csak túlbonyolítjuk, ez biztos. Utólag persze minden egyszerűbb, mint menet közben, a járáshoz is kell egy kis segítség az elején, ezért próbálok valamibe kicsit kapaszkodni.
Sokan azt hiszik hogy ez a kereskedés huuu de bonyolult dolog, 1 idő
után RÁÉREZ az ember dolgokra mit kell figyelni, kis odafigyeléssel azért megy ez ha kitanulta az
ált. isk. Alsó tagozatát. Végre megszabadultunk a Twitter huszártól. Ügyvédei is beintettek neki gondolom szemétkedett velük is...Így járt
Azért mondtam ne foglalkozz vele, ha úgy gondolod hogy short akkor rásegít. MOL én is ezért léptem ki fent mert ezt vártam. Nem kell ezt olyan komolyan venni, szinte mindig valami adja magát..... Amit nem mersz azt muszáj :-))
Valami szabályrendszert / leírás akarok összerakni a flagre (is), de nem egyszerű, pedig elég hatékony alakzatnak tűnik. Itt még agresszíven sem lehetett lépni, akkor az a piros gyertya, tudom, át kell ugrani a helyzetet, majd jön másik. Hát, magyar piac, nem lehet vele mindig kereskedni... Köszi!
Ezzel nem kell foglalkozni milyen 1 szép alakzat, manapság úgy is
magasról tesz erre,( Még a DAX is) nálam is sokszor félúton meggondolja magát, de
addigra már szép nyerőm van rajta ha időben felfedezed hogy ez
következik és megléped. Ilyen árral én az OTP el biztos hogy nem fogok
kereskedni. Mondtam már majd esetleg 5000 ft körül ránézek. Nem jön le
addig akkor úgy marad. BUX on vicces itt már minden, néha azért
kereskedem hogy a forint számlám se pihenjen.Valami kapás mindig van
amiben fogalom is van, nekem elég 50-60-100 pontot látok valamiben, nagy
tét aztán hagy menjen.
van egy ilyen rajzom, de az a gondolatom, hogy nem lesz jó, de vajon mi a baj a flaggel? Azon felül, hogy ronda. https://www.tradingview.com/x/sOz1Fquq Grat a molhoz!
ELLI(o)TT KLUB