Off: 1 ma is működő szolgáltató régi eljárását ismertem, de nem tudom most is így zajlik-e... Azért érte meg mozgatni akár 10-20p elmozdulásért is, mert nincs kötési díj az ügyleteken... Csakis napon belül, mivel nem kerülhettek be a nap végi elszámolásba, így úgymond láthatatlan maradt, max a mozgó (saját) számla egyenlege változott, és pl ezekből fizettek ki év végén a bónuszokat, céges buli, stb. De sztem ezzel sok újat nem írtam...
Nagy hatis voltam a 2 ezres évek elejétől, akkor is voltak rossz évek de legalább volt forgalom.Nem gondoltam ezt a sok manipulált cégeket behozták az indexbe(PRÉMIUM) vicc. 30-50-80 pontokkal próbálom levadászni ezeket a cégeket hogy keressek itthon is valamit a forinttal. Magán nyugdíj pénzt tőlem nem tudták elvenni,mert én nyugdíjat sem fizettem, Most is befizetem a 8 ezer forintot a TB re,ami már nem is tb, de legalább zöldben vagyok a monitoron.
szerintem ez most a piac karakterisztikája, ugyanez megy a devizapiacon is, eltűnt a likviditás, az elmúlt egy hétben 3x kaptak ki úgy, h kinyílt a spread, majd beesett a céláramra, elindul egy irányba, majd éles fordulattal visszaadja a hatalmas trendgyertyát, de ha megnézem a magyar piacon is hasonlóak vannak, szóval szerintem ilyen a piac, a BÉT pedig az MNYP einstand óta illikvid kb.
Én nem kockáztatnám a pénzem,ami itt megy az vicc a sok kamu cégekkel(M L). Pár brókerrel szoktam beszélgetni,(C.D.) mindegyik azt mondta jelen pillanatban itthon semmibe nem fektetne 1 fillért sem.
Én mozgatnám szívesen minden nap 1000-1500 kontival ha lenne az ellen oldalon is legalább ennyi állandóan. Kint ez nem gond még éjjel sem, bár milyen indexel kereskedem,( DAX-SP-NQ-UK-US-stb)Fedezetről már nem is beszélek.
Nulla forgalom nem lehet BETen. Szerintem a fel/le ontogetessel/tepessel csinalnak forgalmat. Kulonbozo szolgaltatok. Nem tudom milyen megallopodasok altal. A leontesben short, majd longgal visszaveve, vagy forditva. Igy napi forgalom es haszon is van. Soprogetes a BETen.
Off tema, de engem is erdekelne. Olyan erdektelenseg van BETen. Nulla forgalmak, ures konyvek, es a szolgaltatok kotelezo fol/le mozgatasai adjak ki szinte a napi forgalmat. Nem lennenek, itt be is lehetne zarni. Oruletekben megjon a nep is, tul nagy beveresben, tul nagy meghuzasban. Nehogy kimaradjanak az olcso es jobol. Erdekes dolgok ezek
ELLI(o)TT KLUB