Örüljenek hogy nem kell befizetniük, mint egy CFD-nél.. Egyébként pár éve voltak itt a fórumon ahol a sületlenségek, hogy mi van ha a kötési ár alatt nyit az árfolyam s mondtam akkor 0-t kap vissza, a többi az Erste bukója. Aztán jöttek azzal hogy olyan nincs hogy a bank bukik, tűri fizetni kell még. Hát pedig van. Ebben a zuhanásban az Erste is bukott egy pöppet.
uh b+ Az Erste MOL Turbo Long 22 (EBMOLTL22; ISIN: AT0000A1Q691) warrant esetében a maradványérték 0 forint. Az Erste DAX Turbo Long 98 (EBDAXTL98; ISIN: AT0000A278E6) warrant esetében a maradványérték 0 forint. Az Erste WTI Olaj Turbo Long 80 (EBWTIOILTL80; ISIN: AT0000A25NQ1) warrant esetében a maradványérték 0 forint.
daxlikánk naggyon jó kutyus... (mindig mindenkinek a kedvében akar járni)...:))...a végén még a chartra pingál majd valamilyen (elvetemült) flat-be oltott (határeseti) háromszöget...;))
Amennyiben a BofA Global Research befektetőház becslése helytálló,
mindössze 9 nap alatt 9 ezer milliárd dollárnyi érték vált semmivé a
tőkepiacon. Ez nagyságrendileg bő 50 évnyi magyar GDP-nek felel meg.
Ühüm. Úgy jártam, mint parasztbácsi a repülőn... :DD Hanem! Ha már így alakult, azon morfondíroztam, hogy még meglehet a háromszöged is (heti-havi). Persze, ha szakad tovább, akkor tárgytalan.
ELLI(o)TT KLUB