Gyurcsány kinevelte magának a propagandával megmérgezett droid sereget, pont
ahogyan az iszlám fundamentalizmus a terroristáit. Az is tökéletesen
ezen az elven működik. És ijesztő látni, ahogy az elvakult dk egyre
több mindenre képes a hatalomért, a hívek pedig egyre több mindenre
képesek az ő hatalomba segítésükért. Nagyon veszélyes és káros ez. Gyurcsány
évtizedekre szétverte az országot.
Most pártállástól függetlenül látható, hogy van mindenhol marha. Próbáltam megnézni a mai beírásokat, de oldalakon keresztül egy törölt felhasználó törölt beírásai vannak. Gondolom teljesen épelméjű lehetett.
hát lehet meghallgatom még egyszer, mert én meg úgy hallottam,hogy a 444-es ember hajtogatta,hogy a kormány keze van benne mindenben. én ezt nem tartom jónak ellenzéki sajtóban,h nekik mindneről ez jut eszükbe ,pedig sztem sokat használna ,ha árnyaltabban és akár önkritikusan is néznék a dolgokat,nem csak egy oldalról,mert az is egyfajta korlátoltság,mégha a legtöbb esetben nagyon hasznos a munkájuk,de nem segít túllendülni a szekértábor gondolkodáson. nekem hasznos volt,mert megvílágította az emberi oldalát is Bodolainak,h ő is jót akar alapvetően. ő a jogi ember,aki ismeri a kiskapukat,lehetőségeket, bár nyílván a szerkesztőség is értelmezte a jogi oldalát egy módon,csak másképp. ehhez már nem értek :)
Most olvastam, hogy a fityesz megint levélben magyarázkodik a néppárt EP képviselőinél az Index miatt. Már mint, hogy semmi közük hozzá. Ez legutóbb sem jött be. :)
Elbocsájtották az INDEX.HU Főszerkesztőjét!Véleményetek?