Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Igazad van, magam sem erre számítottam. Ha már leírtuk, jobban mondva csakolvasó, hogy sûrgôs nekik a dolog. Miután az ismételt közgyûlési idôpontot is mára rakták. Reménykedtem hogy gördülékenyebb lesz az árfolyam is. Tévedtem. Viszont a háttérbeli munkák haladnak minden valószínûség szerint.
Mivan most mar nem azt mondod nem lesz?mivel egtem be elmagyaraztam miert tartom erdekesnek hogy nem tuntettek fel a tozsdei nevet.De egeted magadat egyfolytaba csodalom hogy meg kapod a kumplit ilyen teljesitmeny utan neked kene nekik fizetni xD
Nem akarom bukóban eladni nyilván. Valahol bízom benne, hogy lehet valami, az ilyen 3-4ezreket már elengedtem, látszik a vezetésen, hogy nem az árfolyam emelkedés az érdekük. De lehet valami csoda folytán idén meglehet a 1800-1900. Azért csalódás minden nap, mert erre vártunk sokan, h na majd lesz egy befektető. Csak nem erre szamítottunk azt gondolom senki, aki itt részvényes, hogy 1400on lesz az árfolyam miután megjött az új vezetés, és be van árazva a cég jövője. Baromira lespórolták a rallit. Mármint az árfolyamban, van akinek megéri ez is.
Jó, tartsad. xD Te azon rugóztál, hogy a tőzsdei név nem lesz cserélve. Azzal is beégtél. Amúgy meg mit érsz vele, ha 10%-on lesz, ha az árfolyam 1400? Vedd már észre, hogy tök mindegy mi lesz, ha az árfolyamot ide tapasztják, ők meg OTC-n bizniszelnek.
Ezt is leírtam nekem az a fura, ha valakit nem zavar, hogy napi 10%-okat borogatnak rajta. De valahogy senki nem tud pozitív dolgokat írni, én meg reagálok az árfolyamra.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!