Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
A strómanjaik attól adhatják, ők meg visszaveszik max amit adtak 3 napon belül, simán benne van. Hol a Kaptár 10%? :D Hol a 6k árfolyam? :D Abban volt igazam, hogy szakadni fog az árfolyam, ti meg azon sikítoztatok itt, hogy azért írom, mert lemaradtam, mondtam, h nem maradtam le, bármikor lehet sokkal olcsóbban venni. Íme. Az oly büszke Barthos úr is az 1450ével már komoly bukóban csücsül.
azt irtad kf adja az nem jott be azt irtad adamosi adja az se jott be pontosan mi is jott be azkbol amit mondtal? Semmi az hogylefele megy most z megint nem az bizonyitja hogy nem lesz kesobb magasabb arfolyamon te csak rajatszol az esesre xD
Ment a lesajnálás, hogy eladtam! LOL, biztos jó érzés benne ülni, mikor 20%-okat szakad. És még az "ingyenpapírok" meg sem lettek keletkeztetve. Komoly átb*szás ez, gondolom majd mint az OTT1-et felfüggesztik hamarosan.
Hát jah, 6-700Ft-on is bőven nyerőben lesznek, pláne ha nyomnak filléreken 5 mrd-ért még egy csomó papírt. Komoly, amit itt is megcsináltak a kicsikkel. Főszabály, csak a bank nyerhet!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!