Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Szerintem inkább vették de ne mondd senkinek. Mondjuk pont a legjobbnak mondom aki még egy Ft-ot nem keresett a tőzsdén. Lóval imádkozás klasszikus esete. 😀
Minden részvényes végtelenül megkeseredett már. De ki vetheti a szemükre? De még utolsó erejükkel próbálnak reménykedni. Szomorú folyamat ez, amit mind részvényesként együtt élünk végig. Ez végülis valahol összeköt, a közös veszteség és gyász. Elvesztett remények, álmok, ki hányszor elgondolta mi lenne ebből a pénzből, amit innen remélt. Álmokat eltemetni fájdalmas, de az emberi lét része. Meg vannak, akik ezen is busásan jól járnak, de ők nem a mi oldalunkon ülnek a gályában!
Eddig nem volt érdemes menni, megadni a felmentvényt, meg megbízni a könyvvizsgálót. Most azért már lesznek népek szerintem, kíváncsiak lehetnek, főleg akik már itt ülnek évek óta. Persze lehet csak röhögés lesz a reakció a kisbefektetők kétségbeesett tekintetére.
Kgy.? Mindenki? Látszik nem voltál 1 db-on se, mert a sleppen kívül senki nincs ott! Úgy beszéltél róla, mintha a Puskás Arénában tartanák, annyi rezsvenyes jelenik meg.
Én ezt nem is értem. Nem a magasabb árfolyam lenne a vezetés érdeke is? Vagy ez nagyon naiv hozzáállás? Annyira nem akarom elhinni, hogy csak OTC-n kereskedve egymás közt megy a biznisz. Ha ez így van akkor ez nem is valódi Nyrt, mert két fronton megy a kereskedés, és mi az egyikből kimaradunk, csak itt lehet kamillázni. Azt hittem legalább kgy-ig marad az emelkedés, hogy ne legyen kiborulva ott az összes kisbefektető, meg vérben forgó szemekkel ül ott mindenki. Össze kellene írni, hányszor volt nap vesztese, mióta jött a hír!
Ismerem ezt, adogatják 2 kézzel, közben megy a rinya. Nem az emelkedésben érdekeltek, csak szórni akarják, de nincs kire. Ezeket a madarakat kell még kirázni.
2000? Hát nem tudom, akiket most kitömtek a napokban, azok mind menekülnek ott némi nyerőnek örülve, karonfogva az egy év alatt beszállókkal, akik meg ott lehetnek 0-ban. Olyan eladói oldal lesz, hogy a vezetés maga alá pisil. Kár volt elbarmolni a befektetői bizalmat a megjelenésük előtt. Így erre a vacakra nem találnak vevőt, látszik most is a kongó vevői oldal. Itt mindenki már csak eladna, venni a kutya sem akar. Ezt intézték, igazi tőzsdei sikersztori. Mennyi kellett hozzá, két hét?
Akkor majd zár 1500on, 1800ról pár nap alatt az is borzasztó gyenge! Azért ez milyen, hogy jobb volt minden tavaly év elején, mikor még a DVG benne volt a rendszerben, meg a B részvények, meg nem volt Ádámosi.
R1460, csodás, lett jó pár új "befektető" társunk. Olyan ez az EHEP, mint egy tényleges életfogytiglan. 1800nál már azt hittem a remény fénye szűrődött be a Meldrum ház ablakán, de úgy látszik csak egy golyós romboló fényei voltak. A fene essen bele, jól elszomorodtam.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!