Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Te nagy tévedesbe vagy,én nem venni akarok,persze ha nagyon lenyomják veszek!!!!Én is azt szeretném ha felfele menne!!!Kettő éve itt szivatnak mindenkit,nem gondolom,hogy ebben az évben lesz jobb hír mint,hogy a NER betette a lábát ide és ennek ellenére is 5db kel felkötni a nap végén,hogy ne -10% legyen!!
Tudom nagyon jól mire hivatkoztam, nem kell kiemelni. Mindenki azt ír amit akar, meg oda várja ahová akarja, de inkább csöndben várnád a beszállódat és nem hadoválnátok összevissza manipuláló szándékkal. Tudom, nemcsak egy irány van a tőzsdén, az ember valamikor venni akar, valamikor meg eladni...de mégis...illetlenség, tiszteletlenség full longban érdekelt közegben napraforgózni. A csipkedés ennek szól.
Áruld már el,hogy minek emelsz ki 3 évvel ezelőtti beszélgetéseket???pl az a beszélgetés egy kgy után volt,ahol személyesen beszéltem pakkal,honnan tudod az előzmenyényeket!!???vagy bármit is???nem is értelek!!!akkor 50k ra vartuk most meg 500 ra és???változnak az idők!!!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!