Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Már vettem jó sokat Veled ellentétben, de Te csak lamentálsz, mert tele van a gatya, az árfolyam meg megy felfelé! Mit csináljunk, mit csináljunk jaj Istenem. 😂😂😂 Moak barátod is ott áll 500 Ft-on és izzad mint a lakodalmas menyecske! Risitas videó lassan készül rólatok! 😂😂😂
Rosszul irtam DVG 202805db ez 38,29% reszesedes volt es ebbol lett az ev vegere 7,11%os reszesedese tehat eladott belole durvan 160-170k 480millioert az tobb mint 2500as atlagar xD majdnem 3k atlagar szoval azt mondod ennyiert vettek tole meg otc-n?
Toled meg meg mindig varom a valaszt hogy a dvg 480millioert ertekesitette a reszvenyeinek 92%-at 2020ban. Ezt hogy oldottak meg otcn keresztul ugy hogy szakaszonkent jelentette a kuszobatlepeseit es utana a dvg kitarazasa utan ha kfek stromanon keresztul adtak miert erte meg nekik atlagar alatt adni
Mert ha te logikad nezem ami alapbol erdekes mert tenyleg nem ertem hogy oldottak meg a jelentesi kuszoboket de ha 2400as arfolyamon vettek is at a reszvenyeket es akkor kezdtek el adni amikor a dvg kiszallt vegig minuszba adtak xD ez nekik miert volt biznisz?
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!